reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

PERELANDRA :szok::szok: Ale cudowny :-) Szok jak w tydzien poszedł!! Ale co mnie dziwi, sama puchne jakby kto mi dopompowywał tego balonika codziennie! A najwiekszym dowodem sa rozstępy ktore wyskakuja codziennie i swędza tak , żeee...... A wiecie co najlepsze- czuje malego z prawej strony tylko. Ciagle tam najwieksze wypiecie, twardszy brzuch czasem jakby plecami leżał, a kopy okolice pępka i bardziej z lewej. I co tam gdzie siedzi z prawa to tylko tam sa rozstępy, z lewej strony nie mam ani jednego :szok: :-)

Gagucha nie do wiary poprostu! Jeszcze mniejszy jak MaMi :szok: Ale wiecie co.. wyście bardzo drobne, niskie ( nie wiem jak gagucha) wiec adekwatne do budowy i tyle ;-) W szpitalu dziewczyna na porod przyjechala i miala taki sam ;-) Tez drobin ataka..

Kasiurek ale od przodu jest na boki balon :-) Typowo dziewczynkowe cudo :-)

reklama
dostałam pierwsze 2 zdjecia z sesji :-)
332279_288761157848093_100001426348260_879456_183411963_o.jpg412846_288209767903232_100001426348260_878079_629283969_o.jpg

Gagucha nie do wiary poprostu! Jeszcze mniejszy jak MaMi :szok: Ale wiecie co.. wyście bardzo drobne, niskie ( nie wiem jak gagucha) wiec adekwatne do budowy i tyle ;-) W szpitalu dziewczyna na porod przyjechala i miala taki sam ;-) Tez drobin ataka..

drobna to ja aż taka z natury nie jestem chociaż fakt, zawsze byłam szczupła i nie miałam tendencji do tycia. Poza tym od zawsze, maniakalnie wręcz, uprawiałam sport (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie..)Mam 170 cm więc jestem 'średniakiem'.
Wydaje mi sie, że przybieranie kształtów oraz kg w ciąży to bardzo indywidualna sprawa, zależy od wielu czynników i okoliczności. Moja teściowa na przykład, w pierwszej ciąży przytyła 7 kg, a już 3 lata później (prowadząc sie PODOBNO tak samo) pobiła wszelki rekord i zyskała 35 kg! Ta sama osoba, podobny przebieg ciąży i zarówno po pierwszej jak i drugiej ciąży szybko wróciła do siebie.

Ja też zazwyczaj czuję małego tylko z prawej strony :) tam najbardziej się chłopak wypina :-)

Mamicurina-a skąd ta sesja? Fajną pamiątkę będziesz miała :tak:

wszystkie brzuszki piękne :happy2: MaMicurina super taka sesja, czekam na więcej fotek
Angel mój też chłopak i też przeważnie po prawej stronie siedzi, a w ogóle to on jest takie słodkie dziecko, czasem wy piszecie że was kopią wasze maluchy że aż boli, mnie nigdy jeszcze tak nie kopał a rusza się że hoho, tylko tak głaszcze i łaskocze mamusię no cudny po prostu jest

gagucha ale malusi- przynajmniej nie masz problemu ze schylaniem, i zadyszkami, tak jak ja:-)
Mamicurina- super zdjecia ze sesji:-) tez chcialam isc na sesje ale nie wyszło- jeszcze w Polsce by sie udało ale tutaj---szkoda słów

reklama
A to mój 32 tydzień i nadal 90 cm na wysokosci pępka:Zobacz załącznik 428014Zobacz załącznik 428017

Piękny brzuszek, a swoje spodnie "sprzed" mówią same za siebie....

gagucha to super :tak:,
ja już w swoje nie wlezę :sorry2:siostra mnie pociesza że to kości mi się rozeszły :-D

Ja też sie tak pocieszam :tak:

no i ja zmolestowalam meza w koncu ;p

no i pokolei 32t2d (szara koszulina
31t2d (w paski
30t2d bezwstydnie w staniku haha

Co tam bezwstydnie - i tak brzuszek przyciąga całą uwagę ;-)

Fantastyczna pamiątka :tak:

Idę sie rozprawić z górą Kilimandżaro - za pomocą żelazka :-p to sobie też w końcu fotkę pstryknę...

Do góry