reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

chciałam wstawic z sesji ale nie wiem kiedy dostaniemy więc pokaze taki swoj :-)
Zobacz załącznik 427430

Wielkie to ja robię oczy, jak patrzę na to małe cudo.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Bożenka ty szczęściaro!! No taki brzuch po 2 ciązach jaaaaaaaaaaaaaa :-D

Popieram w 100000000% A przecież to dopiero początek powrotu do formy :szok:

Atan ale to chyba nie w ciągu tygodnia?
a ja z tego co pamiętam ostatnią fotkę wstawiałam tydzień temu...
Zobacz załącznik 427969
aż się boję co będzie w 38 tc

Wow! No nie da się określić inaczej tej różnicy, jeśli fotki dzieli tydzień. Ale to niezawodny znak, że Maluszek rośnie jak na drożdżach ;-)

reklama
Perelandra no to dałaś czadu, urósł bardzo
Aż się przeraziłam, bo miałam nadzieję,że już brzuchy dużo nie będą rosły \

Mamicurina no to faktycznie wcale nie taki maly brzuszek masz, może on serio na fotach tak tylko wygląda
99 cm to w sumie nie wiele mniej niż ja mam więc kurde sama już nie wiem

nie w tydzien tylko w 2 tyg ;-) 8cm wiec ... nic nie mowie ;-) ale ślicznie ci urosl i do gory poszedl ;-)

Perelandra ale czadowy i poszedł do przodu jak torpeda :-)

MaMiucrina Ty wysoka jesteś to chyba 99 cm to nie wiele :-D Mnie też się wydaje że mam olbrzymi brzuch a wszyscy mówią że nic nie widać :sorry2:

Perelandra-może większy to nie jest, ale na pewno podniósł się ładnie do góry :)
Bozienka-pamiętam Twój dorodny brzuszek w czasie ciąży i nie mogę uwierzyć w to jak teraz wygląda! w ciągu krótkiego czasu 'zszedł' Ci niesamowicie :tak:

A to mój 32 tydzień i nadal 90 cm na wysokosci pępka: Zdjęcie0337.jpgZdjęcie0338.jpg

reklama
gagucha ale malizna ;) :) eh jak znajde kabel do telefonu to wam pokaze moje ostatnie zdiecia brzuszka ze szpitla :) wcale niebyl taki duzy ;) hehe jak opad nizej to nawet sie wydawalo e jest maly ;)

Do góry