reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

chciałam wstawic z sesji ale nie wiem kiedy dostaniemy więc pokaze taki swoj :-)
Zobacz załącznik 427430

Wielkie to ja robię oczy, jak patrzę na to małe cudo.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Bożenka ty szczęściaro!! No taki brzuch po 2 ciązach jaaaaaaaaaaaaaa :-D

Popieram w 100000000% A przecież to dopiero początek powrotu do formy :szok:

Atan ale to chyba nie w ciągu tygodnia?
a ja z tego co pamiętam ostatnią fotkę wstawiałam tydzień temu...
Zobacz załącznik 427969
aż się boję co będzie w 38 tc

Wow! No nie da się określić inaczej tej różnicy, jeśli fotki dzieli tydzień. Ale to niezawodny znak, że Maluszek rośnie jak na drożdżach ;-)

reklama
Perelandra no to dałaś czadu, urósł bardzo
Aż się przeraziłam, bo miałam nadzieję,że już brzuchy dużo nie będą rosły \

Mamicurina no to faktycznie wcale nie taki maly brzuszek masz, może on serio na fotach tak tylko wygląda
99 cm to w sumie nie wiele mniej niż ja mam więc kurde sama już nie wiem

nie w tydzien tylko w 2 tyg ;-) 8cm wiec ... nic nie mowie ;-) ale ślicznie ci urosl i do gory poszedl ;-)

Perelandra ale czadowy i poszedł do przodu jak torpeda :-)

MaMiucrina Ty wysoka jesteś to chyba 99 cm to nie wiele :-D Mnie też się wydaje że mam olbrzymi brzuch a wszyscy mówią że nic nie widać :sorry2:

Perelandra-może większy to nie jest, ale na pewno podniósł się ładnie do góry :)
Bozienka-pamiętam Twój dorodny brzuszek w czasie ciąży i nie mogę uwierzyć w to jak teraz wygląda! w ciągu krótkiego czasu 'zszedł' Ci niesamowicie :tak:

A to mój 32 tydzień i nadal 90 cm na wysokosci pępka: Zdjęcie0337.jpgZdjęcie0338.jpg

reklama
gagucha ale malizna ;) :) eh jak znajde kabel do telefonu to wam pokaze moje ostatnie zdiecia brzuszka ze szpitla :) wcale niebyl taki duzy ;) hehe jak opad nizej to nawet sie wydawalo e jest maly ;)

Do góry