reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
Bożenka ten twój brzusio jest cudowny i w ciązy i bez niej, ładny, jedrny, zgrabny żeby każda tak po urodzeniu miała taki sliczny brzusio )
Bozienka24
atomowka ja tez myslakam ze bedzie gorzej ale ona wcale nie taka duza i jest waziutka elikatna kreseczka wiec niebedzie nic widac jak si zagoi bardziej
kamilaedi
no bozienka - musze ci powiedziec ze mam nadzieje ze i moj bedzie tak wygladac :-) super, blizna jak sie zagoi to prawie jej nie bedzie widac, juz wyglada spoko
MaMicurina
to ja sie tez wam pochwale swoim brzuszkiem co prawda juz nie tak wielkim Zobacz załącznik 427783Zobacz załącznik 427784Zobacz załącznik 427785 no i jeszcze wam pokaze moja blizne wcale niejest taka tragiczna
zlituj sie nad nami!!!!!
bez płaskości poproszę narazie:-)
nusia181
Bozienka brzusio super a blizna jeszcze lepsza. Naprawde malutka, majtki, strój kąpielowy i naprawdę nie widać.
reklama
Perelandra
Dawno nie oglądałam więc tylko napiszę że wszystkie brzuszki piękne... Angel, Loma, tunia, MaMicurina, Mini, atomówka, anula atan...
mata normalnie WOW
Bozienka jestem pod dużym wrażeniem - ja też tak chcę :-)
Zastanawiam się czy to możliwe, żeby mój brzuchol zwiększył się od ostatniej fotki aż o 4 cm
mata normalnie WOW
Bozienka jestem pod dużym wrażeniem - ja też tak chcę :-)
Zastanawiam się czy to możliwe, żeby mój brzuchol zwiększył się od ostatniej fotki aż o 4 cm
Ostatnia edycja: