reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
ciekawa tylko jestem czy będziemy miały czas tak często zaglądać na forum:D

Skłon brzuszka i kliknięcie w klawisze - jak będziemy posty tą techniką pisać i w dotychczasowym tempie/ilości, to wypiękniejemy ekspresowo :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 422691

a to my dzis :) 30 tydzien i 6 dzien :p rosniemy

No przepięknie rośniecie

Dziewczyny znów napisze grupowo ;))) śliczne te wasze brzusie, takie już duże, paluszki piękne rosną ;)) to ją może i mój wstawie. Zaczynamy 31tc
Zobacz załącznik 422724
Zobacz załącznik 422726
Zobacz załącznik 422727

Ładnie. I o naszą gimnastykę juz teraz dbasz czy tylko u mnie się wyświetlaja fotki na stojąco? ;-):-)

Przepraszam dziewczyny że wrzucam fotki do góry nogami albo z boku ale korzystam z neta w komórce bo laptopa mamy dalej u naprawy a foki dodaje z komórki i są na prosto tak jak powinny być a jak wrzucam na forum to się przekrecająa ją znów ich nie potrafię przekręcić żeby były ok ;/

Ostatnia edycja:
Agusia ale piłka piekna!

Lastpetunia rewelacja :-) I ja tez mam nisko brzunio i chyba zaczynam doceniac ten fakt, spie dobrze, bez problemow z oddychaniem, mały nie siega pod zebra :-)

Dzieki dziewczyny trafne okreslenie z ta piłka Angel ;-) maz sie smieje ze dzieci beda za mna biegac i krzyczec zebym im oddała piłkę ;-) Hihi

to mój brzuszek 31 t 2 d DSC00913.jpg

reklama
Do góry