reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

anula czy Ty wiesz o tym ze ja czuje ze i u mnie przed samym porodem sie zmieni bedzie miala urodzic sie dziewczynka a tu chlopak albo na odwrot takie ja mam wlasnie szczescie:-D

reklama
poszedł? pobiegł ;-)
pieprzyk masz czaderski - to dzwonek do mieszkania malucha jak nic.
Żeś mu odpicowała kawalerke w najmniejszych szczegółach.

tunia nic dodać nic ująć ;-) dokładnie tak :tak:

Tunia jest większy widać po pieprzyku :-p

chyba tam jednak mieszka Lenka taki masz bardziej okrągły ten brzuszek

moja koleżanka urodziła wczoraj córeczkę, przez ostatnie miesiące lekarz na USG widział chłopca 2 dni temu w szpitalu zrobili jej USG bo już była 6 dobę po terminie i odkryli że dziewczynka jest w brzuszku :-D

Gratulacje dla mamy i córeczki - no musiała sie pannica wystroić, a co sie będzie śpieszyć ;-)

dzisiaj mi mama opowiadała,że u nas w szpitalu babka urodziła planowo syna,po porodzie ją zeszyli i od razu zaczął się 2 poród! rozcinali ją na nowo bo nie wiedzieli co się dzieje i urodziła jeszcze dziewczynkę!<malutką podobno ale zdrową>:szok: jak dla mnie to normalnie z archiwum X.....:no: nienormalne,niepoważne i nie wiem co jeszcze

tunia23 znając moje szczęście to mnie też może się coś takiego przytrafić. Już były dwie niespodzianki ciążowe, najpierw nie wiadomo skąd wzięły się bliźnięta a później takie zamieszanie z przeziernością:p
narazie nie wiem co tam w środku siedzi, chociaż chciałabym wiedzieć, ale myślę, że lepiej nie wiedzieć niż być pewnym, iż to dziewczynka czy chłopiec (nastawić się na to), a później niespodzianka:p
20111122043.jpg
a to mój brzuch. Zdjęcie z dzisiaj. Podobno jeszcze ciasno maluchom:p

Tunia a Twój brzuszek to faktycznie w tak krótkim czasie ruszył do przodu. Najważniejsze, że ładny, kształtny i powabny i nie widać żadnych rozstępów:)

kla00dia śliczny brzusio i chyba naprawde maluszkom jest ciasno jak we dwójke sobie tam siedzą :) troche zazdroszcze tego podwójnego szczęścia a jeszcze tym bardziej niewiedzy co tam siedzi :) slicznie!!!

reklama
Do góry