lastpetunia
Fanka BB :)
ewstra brzuszek rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roksanka zdecydowanie rośnie w ślicznym domkuWięc ja wstawię mój brzuszek chociaż dopiero powinnam w piatek
Mieszkanko Roksanki
22t 1d
Zobacz załącznik 409837Zobacz załącznik 409838
oraz dzisiaj
23t 4d
Zobacz załącznik 409839Zobacz załącznik 409840Zobacz załącznik 409841
mała różnica chyba jest? mi się wydaje że cały czas brzuszek stoi w miejscu i nie rośnie )))
kobieto Ty naprawdę szczuplutka jesteś i brzusio wcale nie taki znowu duży, ale wierzę, że Maluszek rośnie i zawłaszcza sobie niezbędną przestrzeń ;-) Tylko się cieszyć.No to ja dodam chociaż wydaje mi się ze mój brzuch na zdjęciach stoi w miejscu.A maluch rozrasta się w środku bo czuje go aż pod zebrami a to dopiero 24 tydzień jestem w szoku.Zobacz załącznik 409844
Nie sądzę, by zmalał - raczej Dzidzia ułożyła się inaczej nadając mu nowy kształt, całkiem zgrabny, na marginesie...
kolejny tydzien, zdjecia slabe bo taki fotograf dobry
Zobacz załącznik 410127Zobacz załącznik 410128