reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Ale się posypały znowu brzuszki :-)

Więc ja wstawię mój brzuszek chociaż dopiero powinnam w piatek :)
Mieszkanko Roksanki :)

22t 1d
Zobacz załącznik 409837Zobacz załącznik 409838

oraz dzisiaj
23t 4d

Zobacz załącznik 409839Zobacz załącznik 409840Zobacz załącznik 409841

mała różnica chyba jest? :) mi się wydaje że cały czas brzuszek stoi w miejscu i nie rośnie :))))
Roksanka zdecydowanie rośnie w ślicznym domku

No to ja dodam chociaż wydaje mi się ze mój brzuch na zdjęciach stoi w miejscu.A maluch rozrasta się w środku bo czuje go aż pod zebrami a to dopiero 24 tydzień jestem w szoku.Zobacz załącznik 409844
kobieto Ty naprawdę szczuplutka jesteś i brzusio wcale nie taki znowu duży, ale wierzę, że Maluszek rośnie i zawłaszcza sobie niezbędną przestrzeń ;-) Tylko się cieszyć.

Mój brzuch zmalał...
Zobacz załącznik 409948
albo coś w tym stylu...:baffled:
Nie sądzę, by zmalał - raczej Dzidzia ułożyła się inaczej nadając mu nowy kształt, całkiem zgrabny, na marginesie...

kolejny tydzien, zdjecia slabe bo taki fotograf dobry

Zobacz załącznik 410127Zobacz załącznik 410128

No i jeszcze jeden śliczny domek :tak:

no to my dziś z okazji skończenia 25tc i wkraczamy w ostatni tydzień II trymestru

my idziemy wg tego przelicznika:
I trymestr
1 miesiąc – 1-4 tydzień
2 miesiąc – 5-8 tydzień
3 miesiąc – 9-12 tydzień

II trymestr

4 miesiąc – 13-17 tydzień
5 miesiąc – 18-22 tydzień
6 miesiąc – 23-26 tydzień

III trymestr

7 miesiąc – 27-31 tydzień
8 miesiąc – 32-35 tydzień
9 miesiąc – 36-40 tydzień

brzuch 25t.jpg

anula ślicznie :-) to już wkraczasz niebawem w ostatni etap (który będzie początkiem kolejnego cudownego okresu w naszym życiu; co jeden to piękniejszy) - jak ten czas szybko leci

poszedł? pobiegł ;-)
pieprzyk masz czaderski - to dzwonek do mieszkania malucha jak nic.
Żeś mu odpicowała kawalerke w najmniejszych szczegółach.

reklama
Tunia jest większy widać po pieprzyku :-p

chyba tam jednak mieszka Lenka taki masz bardziej okrągły ten brzuszek

moja koleżanka urodziła wczoraj córeczkę, przez ostatnie miesiące lekarz na USG widział chłopca 2 dni temu w szpitalu zrobili jej USG bo już była 6 dobę po terminie i odkryli że dziewczynka jest w brzuszku :-D

Do góry