reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
Tunia jasne ze brzuszek poszeł do przodu, widac różnicę piekne mieszkanko ma twoja dzidzia
V
villandra8
Gość
poszedł? pobiegł ;-)
pieprzyk masz czaderski - to dzwonek do mieszkania malucha jak nic.
Żeś mu odpicowała kawalerke w najmniejszych szczegółach.
tunia nic dodać nic ująć ;-) dokładnie tak
Tunia jest większy widać po pieprzyku
chyba tam jednak mieszka Lenka taki masz bardziej okrągły ten brzuszek
moja koleżanka urodziła wczoraj córeczkę, przez ostatnie miesiące lekarz na USG widział chłopca 2 dni temu w szpitalu zrobili jej USG bo już była 6 dobę po terminie i odkryli że dziewczynka jest w brzuszku
Gratulacje dla mamy i córeczki - no musiała sie pannica wystroić, a co sie będzie śpieszyć ;-)
Ewstra
anula fajny domek
tunia -Lenka ma gdzie fikac
tunia -Lenka ma gdzie fikac
dzisiaj mi mama opowiadała,że u nas w szpitalu babka urodziła planowo syna,po porodzie ją zeszyli i od razu zaczął się 2 poród! rozcinali ją na nowo bo nie wiedzieli co się dzieje i urodziła jeszcze dziewczynkę!<malutką podobno ale zdrową> jak dla mnie to normalnie z archiwum X..... nienormalne,niepoważne i nie wiem co jeszcze
tunia23 znając moje szczęście to mnie też może się coś takiego przytrafić. Już były dwie niespodzianki ciążowe, najpierw nie wiadomo skąd wzięły się bliźnięta a później takie zamieszanie z przeziernością
narazie nie wiem co tam w środku siedzi, chociaż chciałabym wiedzieć, ale myślę, że lepiej nie wiedzieć niż być pewnym, iż to dziewczynka czy chłopiec (nastawić się na to), a później niespodzianka
a to mój brzuch. Zdjęcie z dzisiaj. Podobno jeszcze ciasno maluchom
Tunia a Twój brzuszek to faktycznie w tak krótkim czasie ruszył do przodu. Najważniejsze, że ładny, kształtny i powabny i nie widać żadnych rozstępów
narazie nie wiem co tam w środku siedzi, chociaż chciałabym wiedzieć, ale myślę, że lepiej nie wiedzieć niż być pewnym, iż to dziewczynka czy chłopiec (nastawić się na to), a później niespodzianka
a to mój brzuch. Zdjęcie z dzisiaj. Podobno jeszcze ciasno maluchom
Tunia a Twój brzuszek to faktycznie w tak krótkim czasie ruszył do przodu. Najważniejsze, że ładny, kształtny i powabny i nie widać żadnych rozstępów
lastpetunia
kla00dia śliczny brzusio i chyba naprawde maluszkom jest ciasno jak we dwójke sobie tam siedzą troche zazdroszcze tego podwójnego szczęścia a jeszcze tym bardziej niewiedzy co tam siedzi slicznie!!!
reklama