reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

no to czekajmy zatem :)
u mnie nie ma roznicy chyba:
IMG_0320.jpgIMG_0321.jpg

reklama
ale sie tu brzuszkow pokazalo, wszstkie sa super sliczne, niektore dziewczyny to juz maja takie duze te domki, moj mi sie wydaje ciagle maly....

ide strzelic foto to wam pokaze niedlugo ;-)

Angel brzuś sliczny ciesz się nim póki możesz bo jak już urodzisz to za nim zatęsknisz!!! Ja uważam siebie już za krówke ale nie przejmuje sie tym co ludzie mówia i jak ja wygladam wkoncu w ciazy jestem, bede sie martwic w kwietniu jak urodze jak sobie radzic z tym wszystkim! a póki co sie ciesz ile mozesz tym pieknym stanem :)

Ze mnie się dzisiaj kolega z pracy ( taki co przyjechał na zastępstwo za mnie, bo ja na zwolnieniu) że trudno się ze mną minąc w przejściu :p
Na co ja mu mówie "Kochany mój urósł mi tylko brzuch i cycuszki. Narazie jestem piękna bo cycuszki jeszcze idą pierwsze a brzuszek za nimi, ale niedługo rzuszek będzie szedł pierwszy a wtedy to ja będe jeszcze piękniejsza :p"
Więc tej wersji się trzymajmy, piękne jesteśmy i już :p wszystkie

a nie ejst tak ze jak swedziz naczy sie ze skora nie daje rady i beda rozstepy ?
ja miałam ze swedziala i mam rozstempy wiec niewiem...

ale sie tu brzuszkow pokazalo, wszstkie sa super sliczne, niektore dziewczyny to juz maja takie duze te domki, moj mi sie wydaje ciagle maly....

ide strzelic foto to wam pokaze niedlugo ;-)
gdzie fota ??

Angel nie przesadzaj sliczny brzuszek mam wiekszy ;-) a ja dopiero sie zblizam do 7 miesiaca za 3 dni 7 miesiac a ja 7 kg na plusie az sie boje napewno do 100 dobije jak nie powyzej kg ;-( ale bede silna dam rade potem zrzucimy ;-) dzidzia sciagnie z nas ;-)

śliczne brzuszki macie ;-)

reklama
Pewnie, ze damy rade ;-)

A ja sie pytam gdzie są rosnące brzusie Villandry, Perelandry? Bo kobitki maja podobne kształtem do mnie ;-)
A zreszta i inne babeczki sie cos opuszczaja ostatnio ze wstawianiem ;>

Do góry