reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Angel-brzusio powolutku rośnie :) reszta bez zmian! przynajmniej mam takie wrazenie
Mamicurina - Twój brzusio jest dopiero na 'pasie startowym', ale powoli powoli widać, że "coś" tam się uwypukla :)

Atan 7 kilo na plusie na początku 7 miesiąca?! WOW pozazdrościć!

reklama
no ale ja na poczatku ciazy chudłam potem spowrotem przybralam bo tak najpierw 87 wmczerwcu potem w lipcu schudlam do 82 a potem w sierpniu spowrotem 87 i teraz mam juz 94kg i zaczyna mnie wszystko bolec tzn plecy nogi puchna cisnienie wysokie wiec tabletki biore i chodze jak pingwinek powoli a dzisiaj wyjatkowo mam twardy caly dzien brzuszek.. a i smieje sie z siary z cyckow bo siedze w meza bluzie bez stanika i ja mocze od srodka <lol>:rofl2:

Ale tutaj ruch :szok::szok::szok:

To ja pokaże brzuszek
Teraz już rośnie zdecydowanie wolniej i nie widać jakieś dużej różnicy ale co tam wrzucę fotkę
Ciężko mi już niesamowicie

tu 17 tydzień , 6 dzień

Tu z wczoraj, 22 tydzień

rośnie, rośnie, tylko tak już jest, że nam najtrudniej zauważyć zmiany (chyba że na coraz ciaśniejszych ciuchach :-D)

ja sprzed chwili ....

czy ja mam nisko brzuch?

soryyyyyyyyyyy za mine ;] i za jakosc ale nokia e71 nie robi dobrych fot!

Nie wydaje mi się, że nisko, ale na pewno okrągło ;-)

dziewczynki piękne te Wasze brzuszki

Atan ja tez mam rozstępy także nie jesteś sama

a to mój brzuszek
Zobacz załącznik 408817 24 t i 1 d

Śliczny - jak wszystkie :-)

Mąż przywiozl naszego lapka wiec przypadkiem...znalazlam fotke w tej samej bluzce..
Eeee a ja uwazalam siebie juz wtedy za mega grubasa hehe
okolo 12 tygodnia i dzis 22 tc.....
Zobacz załącznik 409047Zobacz załącznik 409049
prosze niech mnie ktos pocieszy, ze wkoncu zastopuje :-(

Zastopujemy wszystkie w marcu, potem trochę sie powkurzamy, że ciągle jeszcze nas dużo, a potem będzie juz tylko lepiej i za rok to będziemy te wszystkie kilogramy wspominać z nuta nostalgii (mam taką nadzieję, bo pewnie niektórym nie będzie łatwo wrócić do zgrabnej figurki sprzed ciąży, albo i lepszej, czego sobie i innym życzę :zawstydzona/y:)

no to czekajmy zatem :)
u mnie nie ma roznicy chyba:
Zobacz załącznik 409123Zobacz załącznik 409126

Wow! Więcej nie jestem w stanie rzec z podziwu.

Pewnie, ze damy rade ;-)

A ja sie pytam gdzie są rosnące brzusie Villandry, Perelandry? Bo kobitki maja podobne kształtem do mnie ;-)
A zreszta i inne babeczki sie cos opuszczaja ostatnio ze wstawianiem ;>

No ja miałam plana na jutro (i oby nic nie weszło w drogę) - po tym jak dzisiaj rano odkryłam pierwsze rozstępki - a już się mamiłam nadzieją, że mnie to ominie :-D:-D:-D ha - naiwności próżna :-D:-D:-D. No ale mam już 9 kg na plusie, bo od tygodnia Dzidzia chce non stop jeść, a jak jej tu odmówić? Niewykonalne - trzeba o Dzidzię dbać - niech rośnie, a że mama z nią? Potem będziemy walczyć z kilogramami, teraz je pielęgnujmy ;-)

reklama
Do góry