Ale tutaj ruch
To ja pokaże brzuszek
Teraz już rośnie zdecydowanie wolniej i nie widać jakieś dużej różnicy ale co tam wrzucę fotkę
Ciężko mi już niesamowicie
tu 17 tydzień , 6 dzień
Tu z wczoraj, 22 tydzień
rośnie, rośnie, tylko tak już jest, że nam najtrudniej zauważyć zmiany (chyba że na coraz ciaśniejszych ciuchach
)
ja sprzed chwili ....
czy ja mam nisko brzuch?
soryyyyyyyyyyy za mine ;] i za jakosc ale nokia e71 nie robi dobrych fot!
Nie wydaje mi się, że nisko, ale na pewno okrągło ;-)
dziewczynki piękne te Wasze brzuszki
Atan ja tez mam rozstępy także nie jesteś sama
a to mój brzuszek
Zobacz załącznik 408817 24 t i 1 d
Śliczny - jak wszystkie :-)
Mąż przywiozl naszego lapka wiec przypadkiem...znalazlam fotke w tej samej bluzce..
Eeee a ja uwazalam siebie juz wtedy za mega grubasa hehe
okolo 12 tygodnia i dzis 22 tc.....
Zobacz załącznik 409047Zobacz załącznik 409049
prosze niech mnie ktos pocieszy, ze wkoncu zastopuje :-(
Zastopujemy wszystkie w marcu, potem trochę sie powkurzamy, że ciągle jeszcze nas dużo, a potem będzie juz tylko lepiej i za rok to będziemy te wszystkie kilogramy wspominać z nuta nostalgii (mam taką nadzieję, bo pewnie niektórym nie będzie łatwo wrócić do zgrabnej figurki sprzed ciąży, albo i lepszej, czego sobie i innym życzę
)
no to czekajmy zatem
u mnie nie ma roznicy chyba:
Zobacz załącznik 409123Zobacz załącznik 409126
Wow! Więcej nie jestem w stanie rzec z podziwu.
Pewnie, ze damy rade ;-)
A ja sie pytam gdzie są rosnące brzusie Villandry, Perelandry? Bo kobitki maja podobne kształtem do mnie ;-)
A zreszta i inne babeczki sie cos opuszczaja ostatnio ze wstawianiem ;>
No ja miałam plana na jutro (i oby nic nie weszło w drogę) - po tym jak dzisiaj rano odkryłam pierwsze rozstępki - a już się mamiłam nadzieją, że mnie to ominie
ha - naiwności próżna
. No ale mam już 9 kg na plusie, bo od tygodnia Dzidzia chce non stop jeść, a jak jej tu odmówić? Niewykonalne - trzeba o Dzidzię dbać - niech rośnie, a że mama z nią? Potem będziemy walczyć z kilogramami, teraz je pielęgnujmy ;-)