reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

atomówka super urósł :tak:
Miśka badzo fajny brzuszek , a rozstępów nie widać :-)
Kasiurek ciężko ocenić czy nisko moim zdaniem nie , ale na ostatnim zdjęciu wygląda na dość nisko usadowiony :sorry2:

reklama
Mini oj widać i to mocno,ale już się do nich przyzwyczaiłam,ja juz mam problem aby sobie paznokcie obciąc hihihii a co będzie w 9 miesiącu:szok:

witam ;]
dziekuje za mile słowa i juz tłumacze ......

ja udzielam sie ten na innym watku pokazalam fote z brzuchem i jedna uzytkowniczka forum stwierdzila ze bardzo nisko mam brzuch - co mnie zdenerwowalo ...tłumacze dlaczego ...... bo ja 3 dni przed moim porodem uslyszalam od mojej mamy z emi brzuch opadl ze nisko jest nie uwierzylam i pare dni pozniej urodizlam- stad moje pytanie ...tak tak nakrecam sie ....

co do brzucha to hmmm on taki poobiedni wiec i wiekszy troche ;] nie jestem chudzinka- chyba tak tylko wygaldam ;/ nie czuje nóg (niepuchną)plecy czasem bola ale to kwestia tego co robilam przez cąły dzien ........

ale hcyba nie kazdy pokazuje bebzuchy co ?:>??

dziewczynki sliczne brzuszki rozstepami sie nieprzemucie :) pinula mo brzuszek jest na wczesniejszej stronie ale mi teraz idzie w boki wiec brzuszek zwiaksza sie bardz bardzo powoli ale za to mnie swedzi niesamowicie zamiast rostepow mam slady po drapaniu ;;)

dziewczynki sliczne brzuszki rozstepami sie nieprzemucie :) pinula mo brzuszek jest na wczesniejszej stronie ale mi teraz idzie w boki wiec brzuszek zwiaksza sie bardz bardzo powoli ale za to mnie swedzi niesamowicie zamiast rostepow mam slady po drapaniu ;;)
a nie ejst tak ze jak swedziz naczy sie ze skora nie daje rady i beda rozstepy ?

No niezłe juz te mieszkanka...:)

Kasiurek to co Twoja mama mowi to prawda ale to co dziewczyna z forum to juz nie.
Brzuch nasz wyskoko, na pewni nie opadł, widac dokładnie na 3,4 fotce gdzie jest pepek. jest centralnie "w pasie" Przy oppadajacym brzuszku byłby ponizej. Juz bys go nie widziała.

reklama
Do góry