reklama
nusia181
Fanka BB :)
Ale się naoglądałam:-) Ale macie cudne brzuszki.
Teraz jest ten okres gdzie bardzo szybko rosną:-)
Brzuszki przepiękne:-)
Teraz jest ten okres gdzie bardzo szybko rosną:-)
Brzuszki przepiękne:-)
Kasiurek1983
witam ;]
dziekuje za mile słowa i juz tłumacze ......
ja udzielam sie ten na innym watku pokazalam fote z brzuchem i jedna uzytkowniczka forum stwierdzila ze bardzo nisko mam brzuch - co mnie zdenerwowalo ...tłumacze dlaczego ...... bo ja 3 dni przed moim porodem uslyszalam od mojej mamy z emi brzuch opadl ze nisko jest nie uwierzylam i pare dni pozniej urodizlam- stad moje pytanie ...tak tak nakrecam sie ....
co do brzucha to hmmm on taki poobiedni wiec i wiekszy troche ;] nie jestem chudzinka- chyba tak tylko wygaldam ;/ nie czuje nóg (niepuchną)plecy czasem bola ale to kwestia tego co robilam przez cąły dzien ........
ale hcyba nie kazdy pokazuje bebzuchy co ?:>??
dziekuje za mile słowa i juz tłumacze ......
ja udzielam sie ten na innym watku pokazalam fote z brzuchem i jedna uzytkowniczka forum stwierdzila ze bardzo nisko mam brzuch - co mnie zdenerwowalo ...tłumacze dlaczego ...... bo ja 3 dni przed moim porodem uslyszalam od mojej mamy z emi brzuch opadl ze nisko jest nie uwierzylam i pare dni pozniej urodizlam- stad moje pytanie ...tak tak nakrecam sie ....
co do brzucha to hmmm on taki poobiedni wiec i wiekszy troche ;] nie jestem chudzinka- chyba tak tylko wygaldam ;/ nie czuje nóg (niepuchną)plecy czasem bola ale to kwestia tego co robilam przez cąły dzien ........
ale hcyba nie kazdy pokazuje bebzuchy co ?:>??
Kasiurek1983
to chyba przez to ze bluzka lezy krzywo bo ja naciagam ostania kera (która) pasuje hahaatomówka super urósł
Miśka badzo fajny brzuszek , a rozstępów nie widać :-)
Kasiurek ciężko ocenić czy nisko moim zdaniem nie , ale na ostatnim zdjęciu wygląda na dość nisko usadowiony
Bozienka24
dziewczynki sliczne brzuszki rozstepami sie nieprzemucie pinula mo brzuszek jest na wczesniejszej stronie ale mi teraz idzie w boki wiec brzuszek zwiaksza sie bardz bardzo powoli ale za to mnie swedzi niesamowicie zamiast rostepow mam slady po drapaniu ;
Kasiurek1983
a nie ejst tak ze jak swedziz naczy sie ze skora nie daje rady i beda rozstepy ?dziewczynki sliczne brzuszki rozstepami sie nieprzemucie pinula mo brzuszek jest na wczesniejszej stronie ale mi teraz idzie w boki wiec brzuszek zwiaksza sie bardz bardzo powoli ale za to mnie swedzi niesamowicie zamiast rostepow mam slady po drapaniu ;
Bozienka24
nie no hehe moja skora est rozciagliwa i chyba rozstepy mi niegroaza z synkiem niemialam wiec teraz moze tez niebedzie nic
cytrusowa85
No niezłe juz te mieszkanka...
Kasiurek to co Twoja mama mowi to prawda ale to co dziewczyna z forum to juz nie.
Brzuch nasz wyskoko, na pewni nie opadł, widac dokładnie na 3,4 fotce gdzie jest pepek. jest centralnie "w pasie" Przy oppadajacym brzuszku byłby ponizej. Juz bys go nie widziała.
Kasiurek to co Twoja mama mowi to prawda ale to co dziewczyna z forum to juz nie.
Brzuch nasz wyskoko, na pewni nie opadł, widac dokładnie na 3,4 fotce gdzie jest pepek. jest centralnie "w pasie" Przy oppadajacym brzuszku byłby ponizej. Juz bys go nie widziała.
reklama
Kasiurek1983
dziekuje ;]No niezłe juz te mieszkanka...