reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Jak dla mnbie to Ty Kasiurek przegoniłaś już Bożenke, Brzuszek śliczny ja tak to pewnie bede pod koniec ciąży wyglądac bo jak na połowe 6 miesiące to malutki mam :p ale chociaż mi lżej i mniej problemów z ubraniami :p
Ale rośnijmy wszystki zdrowo...

Bożenka pokaż to porównamy :p

Kasiurek -śliczny ciążowy brzuszek i faktycznie chyba nam Bozenke przegoniłaś
Atan -ty już 3 trymestr gratuluje
Pinula- rośnie rośnie maluszek :)
Tunia -a się dziewczyny cieszą ze golaska pokazujesz :-)A taki najładniejszy :-)
Niki -witamy ładny brzuszek :-)
Mamicurina-śliczny brzuszek

trzeci :szok: myslalam ze za tydzien mam trzeci ;-)
no ja jako jedna z pierwszych bo u mnie od poczatku mlodsza ciaza bo cykl 40 dniowy i wedle @ co licza lekarze 28 dni to na 22 luty mam ale wedle kalkulatorkow jak wpisze 40 dni to na 1 marzec ;-) wiec zobaczymy kiedy zechce amlka wyjsc z mamy ;-)

kasiurek oco ci chodzi z nisko czy wysoko ?? bo ja mam raz nisko raz wyzej zalezy jak mala sie ulozy w brzuszku ;-)

a i dziewczyny tez macie piekne brzuszki i chociaz bez rozstempow a ja mam :-(

dziewczynki piękne te Wasze brzuszki

Atan ja tez mam rozstępy także nie jesteś sama

a to mój brzuszek
DSC00713.jpg 24 t i 1 d

Kasiurek śliczny brzusio, wydaje mi sie ze jest idealny i ze nie jest nisko tylko tobie sie ak wydaje, duzo tez zalezy własnie jak sie dzidzia ułoży :) ja tez mam czasami nisko, bynajmniej mi sie tak wydaje
:)
Miska spory juz masz ten brzusio i typowo chłopiecy, sliczny :)

tez mam takie wrażenie że tak strasznie niziutki jest ale mały na razie właśnie tak się usadowił na dole jak to położna powiedziała w łódeczkę :-D:-D

miska śliczny:-)
atomowka my na tym samym etapie jestesmy a Twoj jest wiekszy od tego mojego malego wyprysku:-D:-D
monika no jak juz chcialy to niech maja tego golaska:-D

Łooo kobiety ale żeście poszalały z fotkami dziś :-)
Super!!

Atomówko
róznica jest niesamowita, podobny mamy "układ" brzusia i podaje rączkę bo mi jest też już naprawde ciężko..

Kasiurek jestem w MEGA szoku, myślałam, żeś ty chudzinko z tych mniejszych brzusiów, a tu...:szok: Chyba faktycznie wpadłaś nam na brzusiowe podium :szok: Wygląda FANTASTYCZNIE! Ale olbrzymi tez pewnie czujesz juz plecki, nozki i wogole co? :sorry2:

Miska ale masz piłeczkę piękną :-D

reklama
Do góry