reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Pola jak juz sie szykujesz na zakupki to zapraszam do hurtowni Slon na brukowej duzy duzy wybor moze cos jeszce wpadnie w oko a smyk ma spore wyprzedaze ok 70%
Fajnie ze chodzisz i sie chichrasz a pogoda na weekend zapowiada sie dobra... ::)

reklama
Super brzuszki :) chociaż każdy inny i mniejsze i większe i szpiczaste i okrągłe. Mój mężulo wreszcie mi przegrał zdjęcia z aparatu od maja do wczoraj no i wreszcie swoje dołączę. Niestety wcześniej te z komórki wychodziły badziewiasto. Więc musiałam cierpliwie czekac ;)

Załączniki

• brzusio.JPG
    brzusio.JPG
    106,8 KB · Wyświetleń: 192
Blue-witaj ponownie.Wspaniale, że wróciłaś, bo u nas tylko kilka aktywistek i cisza :)
Gdzie Twój brzuch??? 27 tydzień?? Chyba nas oszukujesz... ;) Cholera, szczuplejeszej od Ciebie nie widziałam. Fajocha, nie będziesz musiała gimnastykować się z brzuchalem...

Pola ja tylko z przodu tak wyglądam :D z tyłu też mało widac a z boku mam kawał brzuszyska. Nawet córka ostatnio ciągle mi powtarza"mamusiu ale maszu duży brzuch a jaki duży pępuch" ;D

Załączniki

• 15082006.png
    15082006.png
    4,6 KB · Wyświetleń: 254
  • 15082006.png
    15082006.png
    3,2 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Do góry