reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

sliczne te brzusie moj tez rośnie i rośnie robie co jakis czas zdjecia zeby zobaczyc pozniej jak brzusio sie zmienial w poszczegolnych tygodniach dzisiaj ostatni dzien 19 tygodnia to musze meza po pracy poprosic zeby kilka fotek nastrzelał hi hi:-D:-D:-D:-D

kpi nie martw sie kazdy brzusio rosnie w swoim tempie nie obejrzysz sie a Tak Ci wyskoczy brzuszek ze bedziesz w szoookuuu:szok::-D:-D:tak::tak::tak:

reklama
Zdjęcie1138.jpg

a to my koniec 19 tygodnia:-D:-D:-D

paula- super pileczka :)
kpi 23- nie ma co sie tak martwic tym brzuszkiem. moj tez jest jakis maly jak na polmetek prawie,-ale tlumacze sobie ze bedzie mniej do zrzucania po porodzie:p chociaz i tak pewnie niedlugo brzuszek nadrobi zaleglosci. a najwazniejsze zeby dzidzia czula sie w brzuszku dobrze-widocznie tyle miejsca ile ma to jej wystarcza:)

Z brzuszkami to jest tak, że w pierwszej ciąży często pojawiają się dość późno. Ostatnim razem ciut urósł mi dopiero około 22 tygodnia, a teraz już jest większy niż wtedy:-);-)

To zależy jakie kto ma predyspozycje moja trzecia ciąża i też niezbyt szybko rośnie a w poprzedniej to już wogóle nic nie miałam chyba największy był wpierwszej ciąży ale denerwujące jest to każdy tylko cały czas się pyta a gdzie masz brzuch ja mówie w swoim czasie pewnie wyjdzie:tak:

Ja wczoraj w pracy usłyszałam, że mam podać namiary na lekarza (swojego), który wystawia zaświadczenia o ciąży osobom, które w ciąży nie są... :-)

reklama
moj brzusio na poczatku 17 tyg

mi rosnie nie tylko brzuch... piersi tez zmienily rozmiar:confused:

Ja z rozmiaru 70C przed ciążą teraz mam 70E i w sumie to ciut większy tez mogłabym stanik nosić. Dodam, ze startowałam z wagi 49-50kg, teraz mam już 57 ;-)

Wasze brzuszki w porównaniu z moim sa takie malutkie . U mnie jakos duży urósł. W poprzedniej ciąży dopiero zaczął wychodzić o tej porze. A teraz niestety nie da się ukryc , ze jestem w ciąży.

Do góry