reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Brzuszki rosną! Ja w porównaniu do większości z Was mam malutki brzuszek... widać że jest ale mam wrażenie że nadal taki jak bym po prostu przytyła. Jak mi się uda to w końcu wrzucę jakieś zdjątko domku mojego maleństwa ;-)

ZDEC
szybkiego powrotu do zdrówka! Pozdrawiam WAS :-)

reklama
Śliczne brzuchale :tak::tak: niech rosną nam i dzieciakom na zdrowie :happy2::-D:happy2:

śliczne i duże te Wasze brzuszki ...
mój malutki jeszcze ;( trochę mnie to martwi ...

Nie ma się co martwić, mi jakoś dopiero na początku 17 tygodnia trochę się bujnął :-D ( chociaż teraz lekarz twierdzi, że to był 18 tydzień) więc to normalne, że u jednych widać, a u innych nie :-)

Nie ma się co martwić, mi jakoś dopiero na początku 17 tygodnia trochę się bujnął :-D ( chociaż teraz lekarz twierdzi, że to był 18 tydzień) więc to normalne, że u jednych widać, a u innych nie :-)

A ja się dziś zestresowałam, że to moze dlatego, że z dzidzią coś nie tak ....
I się pobeczałam i z moim małżem posprzeczałam ... bo on twierdzi, że rośnie ... a ja nie widzę ...

A do wizyty jeszcze 11 dni ... trudno będzie tym razem wytrzymać ... chyba, że brzusio się ruszy trochę ...

Napewno nie masz się czym martwić :tak: w 16 tyg to normalne,że nic nie widać, albo minimalnie, pewnie dzidziuś się zastanawiał co ta mama tak płacze bez powodu :-) nie denerwuj się bo to na nikogo dobrze nie wpłynie :tak:

Dzięki, kreatorka, za wsparcie ... ale jak oglądam brzuszki dziewczyn z podobnego terminu i one naprawdę są spore to same tak nerwy przychodzą ...
A dzidziusiowi tłumaczę dlaczego mama płacze ... bo mama to nerwus jest a teraz dodatkowo te hormony to juz w ogóle ...

Mi też się tak wydawało! że każdej brzuszek rośnie, a mi nie, szczególnie, że w 2 trymestrze nic nie przytyłam :-) ale pisałam już, że dopiero po 17 tygodniu zaczęłam zauważać, że brzuszek rośnie :tak: tak z dnia na dzień :tak:
A dzidziusiowi lepiej posłuży jak mu książeczkę poczytasz, zamiast płakać, on rośnie w swoim tempie :-D ja to sobie tak przetłumaczyłam

A ja się dziś zestresowałam, że to moze dlatego, że z dzidzią coś nie tak ....
I się pobeczałam i z moim małżem posprzeczałam ... bo on twierdzi, że rośnie ... a ja nie widzę ...

Nie ma co się stresować, ja ciągle słyszę jaka jestem chuda, i mało kto mi wierzy, że w ciąży jestem, ale lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze, i jak przyjdę za 2 tygodnie na połówkowe to wyskoczy mi piłeczka...
Sama czuję się jakbym raczej trochę przytyła, uchwyty do tańczenia (boczki) i to wszystko, cały czas chodzę w swoich obcisłych jeansach ale nie martwię się, jeszcze nadrobię... Powiem, że nawet się cieszę, bo później przynajmniej obciążę mój chory kręgosłup...
Tak więc Kochana Kipi, głowa do góry, jestem wyżej w ciąży i nie mam co pokazać ;)

reklama
Do góry