reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Suuuper, pewnie figura duzo sie nie zmienila? [emoji3]
Nic, a nic :) zawsze byłam szczupła. Syn jak się urodził ważył 2680g a jak miał 3 miesiące to ważył już 7300g i tylko na piersi [emoji16] i powiem Ci, że nagle taki ciężarek mi sześciopak zrobił na brzuchu [emoji23] bez żadnych ćwiczeń

reklama
Nic, a nic :) zawsze byłam szczupła. Syn jak się urodził ważył 2680g a jak miał 3 miesiące to ważył już 7300g i tylko na piersi [emoji16] i powiem Ci, że nagle taki ciężarek mi sześciopak zrobił na brzuchu [emoji23] bez żadnych ćwiczeń

Jejjuuuuu jak ja zazdroszcze :( chociaz nie wiem co mnie czeka! [emoji23] od zawsze chce miec dziecko jedno z najwiekszych marzen ale wlasnie ten maly minus, cialo! Zmienia sie bardzo po porodzie, tez jestem szczupla zawsze bylam, wysoka tez. Ale wlasnie troszke sie obawiam, a piersi to chyba moj najwiekszy strach [emoji85] majac 21 lat chcialabym jeszcze w miare te piersi miec w dobrym stanie, dziwnie to brzmi ale taka prawda.. chcialabym sie sobie podobac a nie miec kompleksy.. [emoji85]

Jejjuuuuu jak ja zazdroszcze :( chociaz nie wiem co mnie czeka! [emoji23] od zawsze chce miec dziecko jedno z najwiekszych marzen ale wlasnie ten maly minus, cialo! Zmienia sie bardzo po porodzie, tez jestem szczupla zawsze bylam, wysoka tez. Ale wlasnie troszke sie obawiam, a piersi to chyba moj najwiekszy strach [emoji85] majac 21 lat chcialabym jeszcze w miare te piersi miec w dobrym stanie, dziwnie to brzmi ale taka prawda.. chcialabym sie sobie podobac a nie miec kompleksy.. [emoji85]
Też miałam, ale wiesz to ze względu na to, że faktycznie jak karmiłam to miałam fajny duży biust jak przestałam to nagle zrobił się mały i zaczęło mi to przeszkadzać, ale mąż zawsze mówił, że jemu się podoba i że woli taki niż wielkie balony [emoji23] więc pozostało mi się z tym pogodzić i tak już jest [emoji3] ja zazdroszczę już 21tc heh [emoji16] też bym już chciała

Pozdrawiam was dziewczyny zdrowych bobasów życzę :) przypomniało mi się jak ja rok temu byłam wrześniowa mama 2018 chociaż urodziłam jeszcze w sierpniu 31 :) termin miałam na 20 września :) jak ten czas leci szybko :)

Też miałam, ale wiesz to ze względu na to, że faktycznie jak karmiłam to miałam fajny duży biust jak przestałam to nagle zrobił się mały i zaczęło mi to przeszkadzać, ale mąż zawsze mówił, że jemu się podoba i że woli taki niż wielkie balony [emoji23] więc pozostało mi się z tym pogodzić i tak już jest [emoji3] ja zazdroszczę już 21tc heh [emoji16] też bym już chciała

Wlasnie dokladnie o to mi chodzi a szczegolnie o to ze piersi po karmieniu rowniez staja sie obwisle, teraz nie mam bog wie jak jędrnych a co pozniej? Nie stac mnie na zabiegi ujedrniajace a o operacji nie ma mowy. Nie chce sie siebie wstydzic a mam tendencje do tego [emoji5] i nie chce byc jedna z wielu kobiet ktore placza po kryjomu bo nie chca sie rozebrac np na plazy bo cos tam, albo unikaja stosunku z partnerem przez kompleksy. :) ale oby bylo dobrze.. mam taka nadzieje

13+4 :) rośniemy [emoji3526] piękne brzuszki macie dziewczynki [emoji7]też lubię chodzić w obcisłych żeby się pochwalić [emoji23]

Zapomniałam dodać zdjęcie xd
IMG_20190315_091255.jpeg

reklama
Do góry