Myszopingwin
Fanka BB :)
Pogonić dziada/dziadówę, która się wtrąca w nie swoje sprawy. O jak mnie to w***wiało, jak starsi, mili w gruncie rzeczy panowie z mojej pracy się interesowali, a który to miesiąc, a czy będzie chłopczyk itd. Współczuję, że też przez to przechodzisz, sytuacja jest o tyle niezręczna, że (chcę w to wierzyć) te pytania i komentarze są jednak podszyte życzliwym zainteresowaniem, a nie złośliwością. Dlatego jak ktoś obcy lub na wpół obcy komentował, to przyznam, że nie miałam jaj, żeby gasić, ale w bliższym gronie, jak kolega skomentował, że już duży ten mój brzuch, to powiedziałam mu, że nie używałam Calgonu to i bębęn mi wywaliło. Na szczęście znajomość na tyle długa, że się na odburknięcie nie obraził.Dziewczyny wizytę mam dopiero 14 września ,ale chciałabym zapytać Was o Wasze brzuszki ..wciąż ktoś się mnie dosłownie czepia ,że mam duży brzuch jak na 6 miesiąc ...w pierwszej ciąży wydaje mi się ,że był trochę mniejszy ..już nie wiem jak reagować ..pod koniec grudnia mam termin .co Wy o tym myślicie ?