AgnieszkaaaB
Fanka BB :)
Może jednak coś tam widaćZobacz załącznik 950851
Śliczny brzuszek[emoji7] u nas też powoli rośnie[emoji4][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jednak coś tam widaćZobacz załącznik 950851
Szczerze to ja bardzo lubie zalozyc cos obcisłego i ten brzuszek jeszcze podkreslic. To moja duma, żaden powód do wstydu. Przeciez kazda kobieta jest inna
Brzuszek z teraz, przepraszam za podomki ale nie ruszam sie dziś z domu. + Mój zepsuty aparat... Zobacz załącznik 950880
@AgnieszkaaaB mi akurat to nie przeszkadza bo sama nazywam się ciężarówką [emoji1] mi tez wydawał sie normalny w sumie, ale jak pisałam wcześniej, bardzo czesto slysze od znajomych/rodziny ze strasznie duży jak na 14 tydzień.
Wiesz tutaj są praktycznie same mamy koło 12-13 tc więc za dużo jeszcze nie przytyłyDuzo wam sie przytylo kobitki? [emoji3] ja obecnie jestem w 21tc i tylko 5kg, to normalne?[emoji87]
Wiesz tutaj są praktycznie same mamy koło 12-13 tc więc za dużo jeszcze nie przytyły
Ale ja w pierwszej ciąży w całości przytyłam 6 kg
Ja do 10tc najpierw schudłam 4 kg potem nabrałam 6 kg więc w sumie wychodzi że od wagi początkowej przytyłam 2 kg [emoji23]Wlasnie stad ta ciekawosc, nie raz slyszalam ze nawet w 14-15tc niektore dziewczyny mialy juz +5-6kg [emoji85]
Ja do 10tc najpierw schudłam 4 kg potem nabrałam 6 kg więc w sumie wychodzi że od wagi początkowej przytyłam 2 kg [emoji23]