reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Wow! [emoji16] A jeśli można wiedzieć to ile przytylas? Nie pytam oczywiście złośliwie, bo brzuszek super! [emoji7]
Szczerze od pierwszej wizyty w 6 tygodniu do teraz ani jednego kg [emoji54] byłam w szoku jak byłam na ostatniej wizycie że dalej ta sama waga a brzuszek spory

reklama
Hahaha [emoji3526] 14 tydzień nadchodzi kochana :) Jeden skarb zamieszkuje w moimi brzuszku [emoji6] cieszę się że już widać ale zdarzają się też nie miłe docinki co do brzuszka :/

Nie przejmuj sie! Wygladasz swietnie az w szoku jestem.. ja mam 21tc za soba a moj brzuszek jest duuzo mniejszy. Nie jedna przyszla mamusia na pewno zazdrosci ci brzuszka! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
IMG_1771.JPG

Nie przejmuj sie! Wygladasz swietnie az w szoku jestem.. ja mam 21tc za soba a moj brzuszek jest duuzo mniejszy. Nie jedna przyszla mamusia na pewno zazdrosci ci brzuszka! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Zobacz załącznik 951806
Sama byłam w szoku że z tygodnia na tydzień rośnie w takim tempie ale taka moja natura nic nie zrobię :) grunt że zdrowi jesteśmy [emoji7] ale jaki piękny brzuszek [emoji3531]

Sama byłam w szoku że z tygodnia na tydzień rośnie w takim tempie ale taka moja natura nic nie zrobię :) grunt że zdrowi jesteśmy [emoji7] ale jaki piękny brzuszek [emoji3531]

Ciesz sie! Naprawde.. [emoji173]️ bo swietnie wygladasz a jak ktos ci docina to powiedz krotko! Ze tobie brzuszek zejdzie po porodzie, a komus glupota zostanie taka sama[emoji75] :) wybacz bo moze to urazi kogos ze tak pisze, ale taka prawda. Nienawidze jak ktos docina kobiecie w ciazy. :)) kobieta ma sie cieszyc a nie sluchac tego czy owego.

Wow! Jak to zrobiłaś? [emoji16] Ja przytyłam już prawie 3 kg [emoji23][emoji85]Zobacz załącznik 951808
O matko chudzinko , gdzie ty te 3kg uchowalas [emoji3526] nie mam pojęcia ale odkad jestem w ciąży mam wrażenie że mam mniejszy apetyt . Teraz jem wszystko przez pół co przed ciążą . Na śniadanie wystarcza mi jedna kromka chleba i już jestem najedzona [emoji23]

Dziękuję za pocieszenie [emoji8] od razu lepiej :) czasem się pukne w głowę bo się przejmuje jak ktoś coś powie na mój temat brzuszka :)
Ciesz sie! Naprawde.. [emoji173]️ bo swietnie wygladasz a jak ktos ci docina to powiedz krotko! Ze tobie brzuszek zejdzie po porodzie, a komus glupota zostanie taka sama[emoji75] :) wybacz bo moze to urazi kogos ze tak pisze, ale taka prawda. Nienawidze jak ktos docina kobiecie w ciazy. :)) kobieta ma sie cieszyc a nie sluchac tego czy owego.

reklama
Dziękuję za pocieszenie [emoji8] od razu lepiej :) czasem się pukne w głowę bo się przejmuje jak ktoś coś powie na mój temat brzuszka :)

Docen to kobietko![emoji3] bo nie jedna juz by chciala miec taki brzusio fajny wazne ze zdrowko wam dopisuje a reszta na drugie tory:)

Do góry