reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Karolina - ja kupilam takie ciazowki co jak sie jesns konczy i zaczyna ten pas maja takie paski z boku z gumka i guzikami jak przy spodniach dzieciecych. Wczesniej mialam sciagniete a teraz sukcesywnie popuszczam jak jest potrzeba

reklama
Kitki wow, ale super wyglądasz :) zazdroszczę takich nóg bo Twoje to NOGI a nie dwie kolumny ciosane jak moje :/

Kitki, ja ważę 94,5 - i w 40 tygodniu mnie nie pobijesz :D
ale pocieszam się, że ważę tylko 2 kg więcej niż przy porodzie Mai, a na początku ciąży z Mają ważyłam 10 kg mniej niż na początku tej ciąży - byłam pewna, że przekroczę 100 :D
Zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby dobić do 73 - moja wymarzona waga :D

reklama
Ja ok 172 wiec jedno mowia ze wysoka maz mowi ze sredniego wzrostu. On ma 190 to dla niego niska jestem.
A to moj brzuch w pelnej okazalosci dzis rano

Załączniki

• 1458114103308.jpg
    1458114103308.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 195
  • 1458114121636.jpg
    1458114121636.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 199
Do góry