reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Kitki zgrabniutka jesteś. Tylko w brzuszek poszło.
Mój mąż ma 190 i ja ze swoim 167 tez jest mała dla niego. Tzn niska bo mała to ja już nie jestem :(

Dzieki dziewczyny. Moze ja siebie inaczej postrzegam bo czuje sie taaaka ciezka;) w brzuszku mam 114cm wiec dosc pokaznie i nie sadze by wiele z Was mnie dogonilo heh

Kitki, ja też czuję się wielka i mam wrażenie, że brzuch jest wielki i ciążki jak wór kamieni, a często ludzie mi nie dowierzają, że jestem w 39 tygodniu ciąży i mówią, że mam brzuch jak na 7 miesiąc dopiero. To my chyba same siebie tak źle postrzegamy. Masz bardzo ładny, okrąglutki brzuszek :)

kitki szalona! przecież Ty wyglądasz jak modelka, tylko brzuszek - swoją drogą bardzo zgrabny - Ci dokleili :D powtórzę się: zazdroszczę nóg :)

reklama
Ładne brzuszki dziewczynki :-) :)
4628187_20160316_161348-1.jpg
A to mój brzusio :biggrin2: z dnia na dzień coraz większy :sorry2:
A w brzuchu już 118 cm, miesiąc temu jeszcze 107 cm.
Niestety rozstępy się pojawiły na pępku i to spore, no trudno. Ważne żeby bąbelki były zdrowe.

Załączniki

• 4628187_20160316_161348-1.jpg
    4628187_20160316_161348-1.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 428
Do góry