reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

My na wakacje też nad morze do Świnoujścia albo Kołobrzegu bo tam lubimy jeździć. Też mamy duże kombi a i tak zawsze zapakowani po dach przez to że dużo rzeczy biorę na wszelki wypadek :) Teraz jak dojdzie maluch i drugi fotelik to będę musiała brać już tylko te niezbędne :D

reklama
Prosze bardzo
Link do: Wakacje rodzinne z dzieckiem nad morzem | Łeba | Kacze Stawy | Domki
Jest duzy teren. Duzo przestrzeni. Nikt nie siedzi ci na glowie. Jak jedziesz z malymi dziecmi to chyba sa jakies znizki. Tylko nie wiem czy jeszcze miejsca beda. My rezerwowalismy na poczatku lutego o juz bylo przebrane. Mielismy domek chyba 28 blisko wszysykiego. Moim zdaniem te z tylu sa niewarte ceny. Daleko trzeba chodzic a z dziecmi to ciagle cos

Aniabuu my robimy angielski paszport tak jak dla starszaka. Ale jakbym chciala polski robic to manchester. Terminy sa napiete teraz bo dziewczyny na forach pisza,ze nawet po 2 miesiace czekaja. Umow wizyte zanim sie malenstwo urodzi jak ci zalezy na szybkim paszporcie :)
Antus my mamy teraz mazde3 i jest malutka, szukamy wekszego auta. Myslimy o 7 osobowym pegueot 5008 albo 5 osobowy lexus
Tak piszecie o wakacjach to az zazdroszcze bo my we wrzesniu na wesele jedziemy i przy okazji chrzciny zrobimy. Wakacji nie planuje bo ni wiem jak z malenstwem bedzie. Starszy synek byl przecudowny pod wzgledem wyjazdow. Spal,jadl, robil w pieluche i sie usmiechal. Maluszek sie urodzi,poznamy sie lepiej to i moze cos wymyslimy :) Co roku jezdzimy pod namioty jak jest ladny wekeend, w zeszlym roku bylismy juz z synkiem i jaka radosc :D

turbulencje hmm nie balam sie ich puki nie przezylam gwaltowniejszych. Wracalam z wakacji w grecji, po 30min lotu wpadlismy w takie turbulencje,ze samolot doslownie wirowal w dol, schowki sie otworzyly,maski wypadly,wszyscy krzyczeli i plakali. Udalo sie i dol

Kasiunia ja jestem z mazur. Pieknie jest ale kleszcze i komary to normalnie zaraza. Nie da sie posiedziec w spokoju przy ognisku.

U nas 34 tygodnie i 5 dni. Waga...6 kg na plusie.

Chyba wysoko brzuszek ? W każdym razie oddech utrudniony:p

Załączniki

• 34tyd. 8 miesiac.jpg
    34tyd. 8 miesiac.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Do góry