Zuzanna1996
Fanka BB :)
Nie ale tak wynika z kalendarza pewności nie mamA skąd pewność,że wtedy była owulacja? Byłaś na monitoringu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ale tak wynika z kalendarza pewności nie mamA skąd pewność,że wtedy była owulacja? Byłaś na monitoringu?
No to ciężko stwierdzić kiedy była naprawdę. Mogła być nawet wcześniej. Nie mniej jednak możesz iść na betę i wtedy będzie wszystko jasne.Nie ale tak wynika z kalendarza pewności nie mam
Super też trzymam kciuki ja dziś rano zrobiłam i wyszła taka kreska@Zuzanna1996 ja miałam owulacje 7.11 potwierdzona testem owu tylko, dokładnie wczoraj i dzisiaj tez mam takie blade kreski, ale są! Za 4 dni @ wiec wcześnie. Beta 29, jutro powtarzam. Trzymam kciuki
Ale wczoraj robiłam innym i tym Pink jest słabszy nie wiem czemuSuper też trzymam kciuki ja dziś rano zrobiłam i wyszła taka kreska
Super tez zrobiłam przed chwilą i troszkę wyraźniejsza kreska niż dwa dni temu mi wyszło z pink strumieniowy, jeszcze ten płytkowy nie robiłam. A na kiedy masz orientacyjny termin? Bo ja czasami 31.07 albo 1.08, zobaczymy co powie lekarz i tym się będę kierowaćSuper też trzymam kciuki ja dziś rano zrobiłam i wyszła taka kreska
Tez tak myślałam sierpień oby było wszystko dobrze 5 lat temu byłam w ciąży i miałam zagrożona i serce dziecka przestało bić i strasznie się bojeSuper tez zrobiłam przed chwilą i troszkę wyraźniejsza kreska niż dwa dni temu mi wyszło z pink strumieniowy, jeszcze ten płytkowy nie robiłam. A na kiedy masz orientacyjny termin? Bo ja czasami 31.07 albo 1.08, zobaczymy co powie lekarz i tym się będę kierować
A możesz pokazać swoje zdjęcie testuTez tak myślałam sierpień oby było wszystko dobrze 5 lat temu byłam w ciąży i miałam zagrożona i serce dziecka przestało bić i strasznie się boje
A gdzie ta grupaU mnie też od wczoraj wieczorem bladzioszki wychodzą. Dzisiaj mam 9-10 dpo. Założyłam grupę sierpniowych mam, możemy się tam przenieść