reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Marciorz zazdroszczę figurki, pupa nie uległa zmianie, 6 kg w dzidzie poszło :-)

Karolina my nie mozemy wyrobić małej angielskiego paszportu, bo na chwilę wróciliśmy do pl no ciąg nam się zerwał.

No i ktoś mi mówił że dzidzi nie da się zarejestrować do ambasady zanim dzidzi się urodzi, bo trzeba datę urodzenia podać

reklama
aniabuu dziewczyna na forum pisala,ze jej sie udalo umowic wizyte zanim urodzila. Moze miala farta, nie doczytywalam sie glebiej.

Marciorz ale lasencja z ciebie :)

Marciosz wyglądasz jakbyś sobie ten brzuszek dokleiła ;) U mnie poszło w brzuch, biodra, boczki i chyba wszystkie inne możliwe części ciała, a u Ciebie tylko brzuszek :)

Moj bebzolek w 34tc

Załączniki

• 1458075078319.jpg
    1458075078319.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 201
Kitki super figura :)
Ja sie nie mieszcze w zadne spodnie ciazowe,a nie oplaca mi sie juz chyba kupowac nowych :/ Zaginam w leginsach a moj psioczy bo ich nie lubi :D

reklama
Kurde Martita ja waze juz 82-83kg. Chyba naprawde walne Wam fote golego brzucha. Najlepiej rano przy dziennym swietle bo wtedy najlepiej widac.
Ale fakt ze lepiej sie trzymam niz w ciazy z corka wtedy jak wieloryb wygladalam. Na tym etapie chyba z 87 juz wazylam i bylam b opuchnieta.

Do góry