reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Kitki zgrabniutko.
Justa bardzo ładny brzuszek. Mój wielkosciowo podobny tylko że ja mam jednego dzidziusia a Ty dwa :szok:
Byłam dziś na moment w pracy i jedna miła Pani mi mówi że mam brzuch jak przy blizniakach. Tragedia. Nie wiem skąd taki wielki.

Mój mąż wczoraj zauważył, że brzuch mi mega urósł, a dziś zauważyła to moja mama więc naprawdę u mnie jest coś na rzeczy i mały rośnie w siłę :D

Kitki no naprawde zgrabna jestes, nie wiem czemu Ty sie czepiasz

Justa ale brzuszek masz wysoko, piekna, zgrabna pileczka

Mi w pierwszej ciazy bardzo urosl brzuch w 9 miesiacu, teraz jakoa nie widze wielkiej zmiany ale moze juz tak nie zwracam uwagi ;)

reklama
Wydaję mi się że za tydzień nie zamieszczę się już w lustrze :-o
35t1d

IMG_20160318_102718.jpg

Załączniki

• IMG_20160318_102718.jpg
    IMG_20160318_102718.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 211
Do góry