Renia, to ja się pochwalę, że już 2 razy sama przejechałam trasę Szczecin-Calais - bo mój braciszek mieszka w Dover, więc tam już za dużo się nie pojeździ, bo to 5 minut od portu. Ale w UK to już prowadzi mąż, bo ja zgłupiałabym na pierwszym lepszym rondzie
reklama
ania50
Fanka BB :)
My sie nigdzie nie wybieramy na wakacje, a poki co najdalsze podroze ktore moga nam wypasc to do rodziny oddalonej o 50km. Mamy starego hatchbacka, jest bezawaryjny (odpukac) wiec szkoda wymieniac. wozek do bagaznika sie zmiesci ale szalenstw z reszta bagazu z pewnoscia nie bedzie na nasze potrzeby samochod wystarczajacy. Mi sie podobaja suvy i fajnie sie je prowadzi, ale sa poza naszym zasiegiem poki co
kasiunia123
Fanka BB :)
My na wakacje chcemy jechać na mazury, mamy wyznają c domek ze znajomymi oni mają 1.5 roczne dziecko. Ale zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję że Laura będzie grzecznym niemowlakiem...
A co samochodu to my mamy kombi, ale nie wiem czy pomieści wózek z gondolą i nasze bagaże. Ale jadąc na dwa samochody to chyba damy radę
A co samochodu to my mamy kombi, ale nie wiem czy pomieści wózek z gondolą i nasze bagaże. Ale jadąc na dwa samochody to chyba damy radę
My z corka bylismy pierwszy raz na wakacjach jak miala 3mce i bylo super. 10dni. To jedne z najlepszych wakacji juz z dzieckiem. Pozniej juz tylko gorzej pamietam jak bylismy rok pozniej i mala miala 1,5 roku to byl hardcore bulkami rzucala we wszystkich w jadalni W tym roku tez sie wybieramy z malym. Mam nadzieje ze bedzie spoko
Na helu bylismy ze 2 razy tzn we wladyslawowie. Pierwszy raz bez nadii jeszcze ale slabo tam bylo. Drugi raz lepiej ale daleko od plazy i przy torach i to nie byl zaden hotel. Zwykly pokoj z balkonem bez wyzywienia. Ale jesli szukasz czegos to polecam jastarnie albo jurate. O wiele fajniejsze mniejsze miejscowosci niz wladyslawowo.
reklama