reklama
mnie również zszokowały te kg - szczególnie, ze wczesniej wiecej jadłam - i nawet w 5 miesiącu kg schudłam.a tu :..i powiem Wam, ze mniej jem..mogę smiało napisać, ze prawie tyle co przed ciazą..bo moja Malutka jest bardzo wysoko i mam wrazenie, ze mój żołądek jest wielkości orzecha włoskiego ..Jak jesteśmy w towarzystekie-ostatnio gril..wszycsy zajadali sie łososiem norweskim..-pychotka- ja zjdłam kawałeczek i do konca wieczora pass..pod koniec skosztowałam żeberka..po prostu nie było we mnie miejsca..a jak więcej zjem "ulewa mi się"..jedzenie wraca..:/Oprócz etgo(by nie myśleć) rbię 10000 rzeczy, na które przed ciażą nie miałam czasu, czy ochoty- i wszytkie spawy załawtiam " na nogach"..co szokuje niejednego, jak słyszy/widzi ile km pokonuję każdego dnia ..a jednak waga nie kłamie..ale i tak 11 to jeszcze norma..( a jak mówie znajomym ile - to robią oczy- że to niemożliwe- przecież aż tyle chyba brzuszek nie wazy
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja tez mialam taki moment, ze kalorie chyba z powietrza zasysalam, potem jeden miesiac nie przytylam nic, a teraz to juz nie mam apetytu zbytnio i zobaczymy jaka bedzie waga na koniec, bo narazie +14
maz mnie na lody wyciagnal wczoraj, ale na pewno byly dietetyczne hehehe
nieciazowe rzeczy juz wszystkie wyprane, czesc sie jeszcze suszy, a reszta CZEKA NA DZIEN PROBY, YEEEAAAH ;D ;D ;D cos male mi sie wydaja moje jeansy, ale to na pewno po praniu
maz mnie na lody wyciagnal wczoraj, ale na pewno byly dietetyczne hehehe
nieciazowe rzeczy juz wszystkie wyprane, czesc sie jeszcze suszy, a reszta CZEKA NA DZIEN PROBY, YEEEAAAH ;D ;D ;D cos male mi sie wydaja moje jeansy, ale to na pewno po praniu
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Jak tam u was z wagą, bo podobno w 9 miesiącu się chudnie a u mnie waga galopuje nadal i to jeszcze szybciej niż w poprzednich miesiącach i w dodatku wcale nie puchnę więc nie mam na co zwalać ;D ;D ;D
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
To tak jak u mnie Sumko. Teoretycznie powinnam juz nie przybierac ale wydaje mi sie ze od ostatniej wizyty to bedzie +1kg. A wogole nie puchne co jest wrecz dziwne bo normalnie we wakacje lub jak zaczynalo sie robic cieplo to mialam kostki opuchniete. Tfu, Tfu - odpukac
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Moja waga rośnie w zastraszającym tempie, ostatnio po 1 kg tygodniowo (aż dziwne że mi sie rozstępy nie porobiły, mam nadzieję że już nie zdążą, tfu tfu...), na plusie 11 kg. A puchnę strasznie ostatnio!
Podziel się: