reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZA WAGA :)

FAjne Sumko - ciesze sie bo się łapię w widełki - co prawda ledwo w górnej granicy ale zawsze :D Ja z kolei mocno przytyłam na poczatku a teraz trochę zwolniłam - ale na mnie zawsze progesteron tak działał - jak brałam duphaston to też tyłam :(

reklama
No to ja tez wskoczylam dzis na wage i mam 5-6 do przodu. Mieszcze sie w tych tabelach i przyznaje ze najwiecej to mi przyszlo w ostatnim miesiacu (swieta w domu ;D) no i wyskoczyl mi wtedy dopiero brzuch. Przed wyjazdem musialam sobie pierwsze spodnie kupic bo swoje juz na sznureczek wiazalam.
A co do piersi to powiem wam, ze mnie tez sporo urosly (z 75B na 90 C/D). A najlepsze jest to ,ze ja na wakacje sporo schudlam(obrona, zamykanie ostatnich spraw itp.) co odbilo sie tez na wygladzie piersi. Stad nieco ratowniczo przed wyjazdem zakupilam na lotnisku spray ujedrniajacy. Pomyslalam - a niech raz wydam a moze akurat cos da bo jak tak dalej pojdzie to sie wstyd bedzie na plazy czy dla mezusia pokazac. No i po przylocie pryskalam co wieczor no a piersi wieksze i wieksze. Pomyslalm, ze zrobilam interes zycia i szkoda, ze go wczesniej nie odkrylam. Mzonka trwala jakis miesiac - dopoki nie zrobilam testu. Bo ten przyrost i ujedrnienie mialy jednak inne korzenie ;D
No a ten cudowny srodek stoi teraz w szafce w lazience i czeka na laskawsze dla niego czasy, ktore mam nadzieje nie szybko nadejda.

Cicha zarabiste, dobrze ze nie wystapilas w jakiejs reklamie tego specyfiku ;D ;D ;D

Cicha ale sie usmialam....:))))Dobre, naprawde dobre: :) :) :)

Ja tez jestem ponizej widelek, co nie znaczy ze nie nadrobie w pozniejszych miesiaca...zobaczymy....

Cicha ;D ;D ;D ;D :D :laugh: :laugh: :D- niexle - ale powiem Wam, ze ja tez wydałam fortune na jakieś kosmetyki ujędrniajace, wyszczuplające, peelingi modelujące ciało, balsamy itd...i nie wiem czy uzyłam kilka razy - :p bowiem zaszłam w ciazę..( a kupiłam po wakacjach- zaszlam we wrzesniu_ wiec niedługo nimi sie cieszyłam :-[ ... czekają na swój czas..(po porodzie ;)

+10 kg- chyba nie musze tego komentować.

jestem niezrmiernie z tego powodu szczesliwa........

reklama
Do góry