reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

u mnie kicha straszna.
Waga stoi (w szafie) i nie drgnie - 7kg wciąż do zrzucenia :szok:
Nie ćwiczę bo nie mam sił, ochoty ani motywacji. Poza tym wciąż rana po cc jest zdrętwiała i czasem mnie rwie :baffled:
Pocieszam się małymi przekąskami po konkretnych posiłkach, ciacho i czekoladka codziennie musi być :sorry2:
Po spacerach z tym ciężkim wózkiem i ciągnącym psem jestem padnięta i wykończona więc nie ma mowy o jeszcze jakiś ćwiczeniach :no::no::no:
A najbardziej wkurzające jest to że kazdy jak mnie widzi to mi mówi że dostałam w ciąży grubaśne uda i d..... i zrobiłam się niezła klucha :baffled::angry::crazy: (głównie moje 2 babcie, rodzice i znajomi)
mam wszędzie celulit - nawet na ramionach :wściekła/y::crazy: i mam to w d....:-D nie będę się zadręczać - a pisząc to przekąsam sobie Merci :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A mi po moich bliźniakach i 20kg do przodu zostały 3 :-) i juz raczej nie przeszkadzają żeby wcisnąć się w stare jeansy ;-) chociaż w jedne biodrówki nadal nie wchodzę :-( no ale zapisałam się na wodny aerobik i dodatkowo zaczyma cwiczyć w domu - głównie brzuch i uda no i od poniedziałku koniec ze słodyczami bo ostatnio coś przeginam a wczesniej nie lubiłam wcale słodkiego ale wziełam 2 tyg zastrzyk anty i chyba się jakieś łaknienie włączyło - zresztą słyszałam że po nim sie cholernie tyje więc muszę dmuchać na zimne ;-)

Patison ja się zastanawiam jak ty znajdujesz czas na ćwiczenia przy bliźniakach :szok::szok::szok::szok: ja przy jednej Oli ledwo wyrabiam żeby cokolwiek zrobić :-( w tym i coś poćwiczyć. Mi zostało do zbicia 9 kg. Skoro teraz nie karmię to myślę że mi to 'pakowanie' jedzonka odejdzie. Będzie ciężko bo tyle miesięcy rozpusty :-p:-p:-p:-p.

Jak się ma bliźniaki, które spią od 12 do 16 a czasami nawet 17 a potem o 20 juz znowu śpią i wtedy do 24 to wierz mi, że ma się czas na wszystko a nawet i więcej heh :-D

u mnie 6 kg jeszcze i dzis zrobilam sobie swieto lasu i zjadlam kawalek torta...a co tam w koncu mam urodziny...ostatni rok 2ojka z przodu...ehhh czas leci

patisonn normalnie rewelacja...a moja w dzien nie spi wogole :-( mam jedna i nie radze sobie tak swietnie jak ty z dwojka, medal kobito :-)

u mnie 6 kg jeszcze

no i popatrz - całkiem Ci ładnie zleciało :tak:

dzis zrobilam sobie swieto lasu i zjadlam kawalek torta...

icon_brawo.gif

mam urodziny...

wszystkiego najlepszego Aniu
pociechy z Chłopaków
icon_birthday.gif

...ostatni rok 2ojka z przodu...ehhh czas leci

oj leci ....
ja to już nie pamiętam kiedy 2 z przodu było ;-)

aga ma wolne popoludnie to widze korzysta na maksa hihihi
a ja owszem mieszcze sie w spodnie sprzed ciąży...ale ich nie zapne...bębenek mi przeszkadza!!!!!!
no i tym sposobem nie mam w czym chodzic bo rzeczy z ciąży sa za duze a te wczesniejsze nie dopinaja sie w pasie...jaka lipa:-( a tak mam ochote sie ładnie ubrac, umyc wlski, pomalowac sie...tak sie odbębnic dla poprawy humoru...tylko ciuchow mi brakuje buuuu

reklama
Do góry