reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

reklama
W ciąży sobie jedzenia nie żałowałam, a im było bliżej końca tym bardziej sobie się 'nagradzałam' :-). Myślałam że zacznę karmić i wszystko samo zleci a tu ... jak karmiłam to apetyt nie do opanowania:-p:-p:-p:-p 100 razy gorzej niż w ciąży. Głód! Głód! Głód! Teraz niestety już nie karmię, apetyt minął ale wcale nie zauważyłam żeby coś się szczególnego działo z moją masą :dry:. Może kg na tydzień poleci...

ania. falko sto lat:-):-):-):-):tak::tak::tak:
Kasia kilogram na tydzień to całkiem nieźle
U mnie dwa kilo w dół, czyli 5 do wagi wyjściowej...ale młody daje w kość, więc mam ćwiczenia z obciąznikiem;-);-);-);-):-):-)

A mi ostatnio brzuch wylazł:baffled::confused:. Sa takie dni ze w ogole go nie ma i takie ze wygladam jak w 6 miesiacu ciazy. O co chodzi?!:oo::eek:

a przestalam slodzic i zaczelam ograniczac pieczywo. Wygladam jak krowa. Malo w ciazy przytylam ale schudlam w ramionach nogach, biodrach i to co mi zeszlo to poszlo w brzuch. Waze mniej niz przed ciaza ale brzuch mam jak w piatym miesiacu. I lekki dol jak patrze w lustro. Przeciez nie bede sie odchudzac jak karmie

reklama
A ja przytyłam od porodu jak diabli :-/. Durne hormony i brak czasu na zywienie się porządnie :-(. No i teraz przegryzam sie przez Montigniaca, jak mi sie uda to biore męża za fraki i zaczynamy nią życ. Zobaczymy na ile nam to wyjdzie...

Do góry