reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
ja powinam sie nie oddzywać, bo mi brakuje 1 kg do wagi sprzed ciąży (a w ciąży było +14 kg)
klaudia011
Fanka BB :)
mamjakty powodzenia i wytrwałości życzę...
u mnie 2kg mniej niż przed ciąża i jak dla mnie to jakaś taka za chuda się zrobiłam....
u mnie 2kg mniej niż przed ciąża i jak dla mnie to jakaś taka za chuda się zrobiłam....
Mamjakty gratuluję:-):-):-):-):-)
Ja w końcu weszłam w przedciążowe spodnie, ale jeszcze 4 kg. przynajmniej do zrzucenia, bo wagi 55kg. to już nigdy nie osiągnę, ale 65 było by miło, na razie 68 rano w porywach do 69, no, ale ja też 25kg.przytyłam w ciąży...praca trochę ruszyłą kilogramy, ja na diety jestem, zbyt mało wytrwała:-(niestety
Ja w końcu weszłam w przedciążowe spodnie, ale jeszcze 4 kg. przynajmniej do zrzucenia, bo wagi 55kg. to już nigdy nie osiągnę, ale 65 było by miło, na razie 68 rano w porywach do 69, no, ale ja też 25kg.przytyłam w ciąży...praca trochę ruszyłą kilogramy, ja na diety jestem, zbyt mało wytrwała:-(niestety
ja tez z tych chudzin...zrzuciłam 20 kg ciążowych w 2 miechy a teraz wyglądam jak śmierć na chorągwi...dziś spodnie sobie kupowałam i rozmiar 36 na mnie wisi...Darek chce mi kupić odżywkę białkową cobym troszkę ciałka nabrałaNajdziwniejsze jest to,że ja sobie niczego nie odmawiam-wrecz przeciwnie opycham się wszystkim
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Princess - może sprawdź poziom hormonów tarczycy.
Wiesz Aga,ze chyba tak zrobię bo w ogóle się jakoś marnie czuję...W poniedziałek lece do Polski na 2 tyg-D) więc oprócz gina załatwie i to.A że sie tak zapytam-do którego lekarza muszę sie udać aby zrobić takie badanie?czy wystarczy iść do laboratorium???
reklama
Podziel się: