reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Mamjakty - gratulacje :-D:-D najważniejsze to zacząć, później jakoś leci ;-) życzę wytrwałości :-D ehhh...Karola się obudziła.... muszę zmykać

reklama
mamjakty powodzenia i wytrwałości życzę...

u mnie 2kg mniej niż przed ciąża i jak dla mnie to jakaś taka za chuda się zrobiłam....

Mamjakty gratuluję:-):-):-):-):-)
Ja w końcu weszłam w przedciążowe spodnie, ale jeszcze 4 kg. przynajmniej do zrzucenia, bo wagi 55kg. to już nigdy nie osiągnę, ale 65 było by miło, na razie 68 rano w porywach do 69, no, ale ja też 25kg.przytyłam w ciąży...praca trochę ruszyłą kilogramy, ja na diety jestem, zbyt mało wytrwała:-(niestety:zawstydzona/y:

Ja w sumie wagę sprzed ciąży osiągnęłam , czyli 20 kg zgubione :tak: chciałabym jeszcze ze trzy zrzucić...tylko ja tak lubię słodycze, że nie potrafię sobie odmówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja tez z tych chudzin...zrzuciłam 20 kg ciążowych w 2 miechy a teraz wyglądam jak śmierć na chorągwi...dziś spodnie sobie kupowałam i rozmiar 36 na mnie wisi...Darek chce mi kupić odżywkę białkową cobym troszkę ciałka nabrała:cool2:Najdziwniejsze jest to,że ja sobie niczego nie odmawiam-wrecz przeciwnie opycham się wszystkim:eek::eek::eek:

Wiesz Aga,ze chyba tak zrobię bo w ogóle się jakoś marnie czuję...W poniedziałek lece do Polski na 2 tyg:)-D) więc oprócz gina załatwie i to.A że sie tak zapytam-do którego lekarza muszę sie udać aby zrobić takie badanie?czy wystarczy iść do laboratorium???

Princess - wystarczy do laboratorium, ale wtedy placisz (ja płaciłam okolo 30 zl za jeden hormon). Jak chcesz skierowanie, to do rodzinnego musisz iść i wtedy za darmo ;-)

reklama
Do góry