reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Asiu nie łam się! U mnie też waga w miejscu stoi i chociaż prawie nic nie jem to nie widzę żadnej poprawy:-:)-:)-(na swoje zdjęcia też nie mogę patrzeć:no: Wczoraj byłam z teściową na siłowni (dzisiaj czuje takie partie mięśni o których nie miałam pojęcia:-p:-p) i aż wstyd mi było bo ledwo co podnieść swój tłusty tyłek mogłam a teściowa laska szczupła jak się patrzy:tak:i w dość dobrej formie a ja taka klucha nabita i nieruchawa:-(

reklama
nie martwcie sie...u was stoi a ja przytylam hihih
nie wiem jakim cudem ale nie rusza mnie to zbytnio...
przeszkadza mi tylko ten walek na brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez zauwazylam ze wpierniczam jak dzika. Boje sie wagi jak zajade do domu. Tez mam 164 cm wzrostu a waze conajmniej 81 - wiec Asia ja to dopiero jestem torba. Kupilam dzisiaj Mustele i znalazlam aerobik dla mam z dziecmi. Moze pomoze..

Dziewczyny nie wiem jak to się dzieje ale u mnie waga cały czas leci w dól.
Jem bardzo dużo, wciąż jestem głodna 5-6 posiłków dziennie. Karmie piersią i codziennie robbie 2 godziny spaceru. Już ważę mniej niż przed ciążą.

reklama
Kuleczko może masz taką przemianę materii:confused:
ja jem cztery posiłki dziennie, póki co robię godzinne spacerki - pogoda mi się nie podoba, a zauważyłam, że Ola ma często zapchany nosek i kaszle :-(
ćwiczeń jeszcze żadnych nie robię bo rana po cc jeszcze mi się nie zagoiła :-(
no a waga się waha - raz spada, a raz rośnie :-(

Do góry