reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

u mnie kicha straszna.
Waga stoi (w szafie) i nie drgnie - 7kg wciąż do zrzucenia :szok:
Nie ćwiczę bo nie mam sił, ochoty ani motywacji. Poza tym wciąż rana po cc jest zdrętwiała i czasem mnie rwie :baffled:
Pocieszam się małymi przekąskami po konkretnych posiłkach, ciacho i czekoladka codziennie musi być :sorry2:
Po spacerach z tym ciężkim wózkiem i ciągnącym psem jestem padnięta i wykończona więc nie ma mowy o jeszcze jakiś ćwiczeniach :no::no::no:
A najbardziej wkurzające jest to że kazdy jak mnie widzi to mi mówi że dostałam w ciąży grubaśne uda i d..... i zrobiłam się niezła klucha :baffled::angry::crazy: (głównie moje 2 babcie, rodzice i znajomi)
mam wszędzie celulit - nawet na ramionach :wściekła/y::crazy: i mam to w d....:-D nie będę się zadręczać - a pisząc to przekąsam sobie Merci :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A mi po moich bliźniakach i 20kg do przodu zostały 3 :-) i juz raczej nie przeszkadzają żeby wcisnąć się w stare jeansy ;-) chociaż w jedne biodrówki nadal nie wchodzę :-( no ale zapisałam się na wodny aerobik i dodatkowo zaczyma cwiczyć w domu - głównie brzuch i uda no i od poniedziałku koniec ze słodyczami bo ostatnio coś przeginam a wczesniej nie lubiłam wcale słodkiego ale wziełam 2 tyg zastrzyk anty i chyba się jakieś łaknienie włączyło - zresztą słyszałam że po nim sie cholernie tyje więc muszę dmuchać na zimne ;-)

Patison ja się zastanawiam jak ty znajdujesz czas na ćwiczenia przy bliźniakach :szok::szok::szok::szok: ja przy jednej Oli ledwo wyrabiam żeby cokolwiek zrobić :-( w tym i coś poćwiczyć. Mi zostało do zbicia 9 kg. Skoro teraz nie karmię to myślę że mi to 'pakowanie' jedzonka odejdzie. Będzie ciężko bo tyle miesięcy rozpusty :-p:-p:-p:-p.

Jak się ma bliźniaki, które spią od 12 do 16 a czasami nawet 17 a potem o 20 juz znowu śpią i wtedy do 24 to wierz mi, że ma się czas na wszystko a nawet i więcej heh :-D

u mnie 6 kg jeszcze i dzis zrobilam sobie swieto lasu i zjadlam kawalek torta...a co tam w koncu mam urodziny...ostatni rok 2ojka z przodu...ehhh czas leci

patisonn normalnie rewelacja...a moja w dzien nie spi wogole :-( mam jedna i nie radze sobie tak swietnie jak ty z dwojka, medal kobito :-)

u mnie 6 kg jeszcze

no i popatrz - całkiem Ci ładnie zleciało :tak:

dzis zrobilam sobie swieto lasu i zjadlam kawalek torta...

icon_brawo.gif

mam urodziny...

wszystkiego najlepszego Aniu
pociechy z Chłopaków
icon_birthday.gif

...ostatni rok 2ojka z przodu...ehhh czas leci

oj leci ....
ja to już nie pamiętam kiedy 2 z przodu było ;-)

aga ma wolne popoludnie to widze korzysta na maksa hihihi
a ja owszem mieszcze sie w spodnie sprzed ciąży...ale ich nie zapne...bębenek mi przeszkadza!!!!!!
no i tym sposobem nie mam w czym chodzic bo rzeczy z ciąży sa za duze a te wczesniejsze nie dopinaja sie w pasie...jaka lipa:-( a tak mam ochote sie ładnie ubrac, umyc wlski, pomalowac sie...tak sie odbębnic dla poprawy humoru...tylko ciuchow mi brakuje buuuu

reklama
Do góry