reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga;)

reklama
ja już "przed" zrobiłam ale pokaze wam dopiero przy tym "po" :-pprzy porównywaniu nie bedzie mi juz tak wstyd:dry:

Ćwiczycie ostro :-)
Ja mam inny problem - mega zaparcia :sorry2::wściekła/y: Do kibelka z "tym" problemem chodze średnio 2x w tygodniu .... (albo i raz:zawstydzona/y:)
Od zawsze miałam z tym problem (dlatego wyglądam tak jak wyglądam ... czyt. grubas :zawstydzona/y: i mimo ćwiczeń i stosowania wszelakich diet nie schudne), w ciąży się nieco poprawiło, a teraz znowu :angry::wściekła/y:
Pewnie napiszecie że dieta lekkostrawna, jogurty, mleko z otrębami i inne takie. Rzecz w tym że to na nic :crazy:

Weronikaa chyba nigdy grubasa nie widziałaś że tak o sobie mówisz.
Mi na zaparcia pomaga jedzenie dużej ilości owoców.

A co do ćwiczeń na brzuszek, to mi by się bardzo przydały bo teraz wstydzę się tego wałka wiszącej skóry, ale jakoś nie mam czasu ani ochoty.

Mrówa dzięki, spróbuję.... zobaczymy może coś wyjdzie... lato się zbliża a strój kąpielowy trzeba bedzie ubrać:-)

Weronikaa - ja też chyba "od zawsze" mam zaparcia - i u mnie to wiem, że to przez nieodpowiednią dietę - teraz, jak nie jem chipsów, tyle słodyczy i napojów gazowanych , jest duuużo lepiej.

reklama
weronika ja też zawsze na to cierpiałam i cierpię.Mnie czasem pomagaja takie domowe sposoby jak wypicie na czczo przegotowanej wody z łyżką miodu ale i tak nie raz zdarzało się ze po kilku dniach bez toalety musiałam robic lewatywę:-(przykre to ale prawdziwe.Jak paliłam to było lepiej bo po fajce zaraz leciałam do WC ale teraz nie chcę juz do tego wracać i muszę coś inszego wymysleć.Teraz np. jestem na diecie (zamiast pieczywa zwykłego jem tylko Wase i ogólnie jem mniej i nic po 18) a i tak od trzech dni Waga stoi w miejscu.wiem dokładnie ze jedna "sprawa" i waga ruszy w dół bo już nie raz tak było.jak jeżdziłam na orbitreku problem był duuużo mniejszy ale teraz nie mogę bo mi się stara kontuzja kolana znów odezwała i musze ja wyleczyć.ehh no ważny jest ruch i odpowiednia dieta ale nie na wszytskich to działa niestety:dry:

Do góry