reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

Befatka - kreska musi niestety sama zniknąć - ja też mam brzydką i bardzo ciemną. A znika różnie - podobno u niektórych nawet do pół roku :dry:

A mi waga nic nie spada - od wyjścia ze szpitala - 1 kg :baffled::baffled::baffled:

reklama
Skaba- po ciąży dalej mamy te same zachcianki...u mnie też maślane w toku:-D:-D:-D

U mnie też waga stanęła (+4/-18) i jeszcze nie jadam wszystkiego:zawstydzona/y:. Ale słodyczy też nie omijam:-p. Dobrze, że mała nie ma uczulenia na czekoladę ufff, bo bym chyba nie wytrzymała:rofl2:. A najbardziej mnie denerwuje to, że jeszcze nie we wszystko się mieszczę sprzed ciąży:wściekła/y:...kurde ale tak to bywa jak się przed ciążą w obcisłych spódnicach i dopasowanych żakietach chodziło. W sportową garderobę to już się mieszczę:sorry2: (sztruksy itp...). Ale najfajniejsze jest to, że już można biegać w butkach na obcasach (tak mi tego brakowało w ciąży;-)).
Ale dziewczyny 9 m-cy pracowałyśmy na takie ciałko i teraz potrzeba czasu aby wrócić do formy.
A co do linii brązowej to też ją mam i zauważyłam, że mam jakoś więcej pigmentu szczególnie w okolicy pępka (normalnie mulata jestem na brzuchu:confused::oo2:)

Waga hym ostatecznie do porodu szlam majac 62kg czyli 13na+ wychodzac ze szpitala mialam 55kg a w chwili obecnej 53 czyli jeszcze zostalo mi 4kg a krecha po 1 ciazy schodzila mi pol roku :-(

mam te same spostrzeżenie jeśli chodiz o brzuch i jego kolorek:tak:pępek jescze mam taki rozciagniety ale już nie tak jak zaraz po porodzie wiec widze ze sie wchłania (razem z brzuchem chyba) i krecha jest nawet bardziej widoczna niż w ciazy i teraz widze zę ciągnię sie rpzez całą "macicę" jaka była kiedy był w niej ejszcze Marcel:sorry2:

reklama
ja mam teraz bardziej widoczną kreche podobnie jak Niekat i rozciagniety pępek:baffled: ale czy on mi się zmniejsza to nie widzę:-(

Do góry