reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

reklama
Kasik - to tylko 6 tyg! :tak: Więc co najwyżej do 10 dobijesz, ale wątpię bo jak przez 8 m-cy przytyłaś 7 to teraz Ci nie przybędzie drugie tyle :-D:-D:-D więc bez obaw!!! SMACZNEGO! :cool2:

Wiesz drugie tyle to mi nie grozi:-D ale wiem jak moj organizm reaguje na slodkosci z tym ze jak do 10 dojde to i tak luzik przy 2 dzieciaczkow a w sumie to 3 bo maz to jak i trzecie:-D to damy rade zrzucic :-D:-D:-D

Fakt, przeciez tak szczuplutko wygladasz. A moze Kondzik ciezszy niz te 4kg ;-)

Mi sie wszedzie porozlewalo, nawet ramionka jakies tlusciejsze. Tu na szczescie nie waza przy wizytach, a ja wazyc sie nie chce, bo bym chyba w jakas depresyjke wpadla.

reklama
Do góry