reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

ja dzisiaj idę do gina, to się rano zważyłam i mam +12. To od ostatniej wizyty -2 kg. Trochę mnie ta choroba wymęczyła i to widać.

reklama
A ja od wtorku za nakazem Ginki ważę się codziennie (na czczo) i wczoraj było 11,8 + a dziś 12,5+ :wściekła/y: a nawet kolacji wczoraj nie jadłam :angry::wściekła/y::angry::crazy:

Weronika- oprócz tego samego terminu porodu 14.03 i tego ,że czekamy obie na córki jest jeszcze coś:-)
Ja mam też już około 12 kg na plusie:tak:. Ale co tam ,potem będę z tym walczyła;-).

Ja się tam szczególnie wagą nie martwie, tylko jak zobaczyłam prawie kg przez dzień!?!?! tym bardziej że dużo nie jadłam, SZOK :szok::angry:

Mi na początku stycznia przybyło 2 kg w tydzień:szok:. Potem znowu spadło, a w sumie jak policzyłam to przez cały miesiąc przybyło 2 kg.
Więc sama widzisz, raz do przodu raz do tyłu ,więcej płynów w organiźmie itp, wszystko ma wpływ:tak:

Dzięki ninja...,w sunie to najwięcej przytyłam teraz w 8mym m-cu..Myslę że do końca mogę jeszcze z kilo nadrobic...ale ..ważne ze dzidzia ok.,wód płodowych tyle ile trzeba..więc git!

Ewa33-no to super waga!
h050.gif

reklama
Do góry