reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

Po Arusiu mi szybko zeszlo bo dawal sie czasem we znaki ale to norma a teraz to sobie tak to tlumacze ze tez mi daje popalic i czasem chce na rece jak jest spiacy to nie mam kiedy przybrac ale z kolei brzuch mam wiekszy:confused:

reklama
Kasik to faktycznie nei dużo przytyłaś ale bedziesz mieć tez niedużo do zrzucenia;-) a w 8 miesiącu dzidziuś najwiecej przybywa więc moze jeszcze przytyjesz troszke:tak:

widzę, że niektórym waga ruszyła do przodu. W końcu maluszki coraz szybciej rosną. A u mnie po świętach przybył kolejny kilogram ale już sobie poszedł więc ciągle mam +14, tyle co pod koniec listopada.

Kasik - widzisz nawet wzrost mamy ten sam tylko ze ja grubsza jestem.:-)
Ja startowałam z 54. 52-54 to moja normalna waga.Faktycznie malutko przybrałas ale sie nie martw to nie Ty masz rosnac tylko dzidzia.Na pocieszenie dodam ze kumpela moich gabarytów przytyła tylko 6kg i ma sliczną zdrową córcie
Bedzie git:-)

Befatka- he he moja norma to tez zawsze byla 52kg ale przed 1 ciaza mialam dosc stresujaca prace i tak mi zeszlo do 49 a po porodzie znowu mi sie zrzucilo i wazylam tyle zobaczymy jak teraz bedzie rok mi sie dobrze zaczyna wiec zawsze mam nadzieje ze bedzie git:-) pozdrowionka

o Boshe.. juz nie da sie tego ukryc ani cofnac:zawstydzona/y:waże już 12 kg więcej i w brzuszku mam całe 97 cm - bardzo szybko mi teraz brzuszek rosnie:sorry2:wczoraj maz zrobil mi zdjecie i wyszedł ogromny ten mój inkubator - wkleje jak wróce z pracy.... w odpowiedni wątek of course;-)

Oj ciekawe ile mi już stukło na wadze, Niekat - idziemy mniej więcej równo to pewnie też już 12 mam :zawstydzona/y:
W czwartek się dowiem - wizyta u ginki już się nie moge doczekać (no może nikoniecznie ważenia:-D)

reklama
Do góry