reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

marys16 to tak jak moje!! masakra! zawsze miałam spore piersi, ale teraz to już lekka przesada! One są ogromne! a jeszcze urosną! juz duże D robi się przymałe na mnie.. sutki też mi się ogromne zrobiły!
a jak narazie to do tej pory przytyłam 2,4 kg :)

reklama
to ja mam 70,5 przy 173cm przy was to kloc jestem :O
No coś Ty, ja przy wzroście 165cm zaczynałam z wagą 73kg, tak samo miałam z Mateuszkiem. Ale teraz przytyję zdecydowanie więcej, bo mam już na plusie - uwaga, uwaga - 6kg :wściekła/y: Wstyd, wiem, nie powinnam się przyznawać. Ale o ciąży się dowiedziałam jak kończyłam dietę a dokładnie wkraczałam w IV fazę Dukana. Być może niektóre z Was wiedzą co nieco o tej diecie ale w wielkim skrócie jest ona podzielona na fazy a IV to już właściwie normalne jedzenie z zachowaniem kilku zasad aby nie przytyć. Ponieważ postanowiłam w ciąży jeść normalnie, to organizm się chyba zbuntował i od razu mi zaserwował jo-jo :sorry: No nic, będę się odchudzać po zakończeniu karmienia piersią. Chociaż już jest mi ciężko, ehhh. Ale co zrobić jak człowiek głodny ciągle i najada się tylko bułą z masłem i wędliną :crazy:
Pozdrawiam

mam podobny problem :) problem dla mnie,ale nie dla mojego męża :D
heheh to tak jak u mojego męża :) mówi że są ładniutkie.. a mi się w ogóle nie podobają... są ciężkie i kręgosłup boli (już w wieku 15lat miałam przez nie problem z kręgosłupem i musiałam chodzić na fizykoterapie...) śmieję się że po urodzeniu odpowiedniej ilości dzieciaczków a to będzie albo 1 albo 2 zobaczymy co będzie po 1 (bo u mnie konflikt serologiczny jest) to uzbieram na pionowy lifting cycuszków żeby wyglądały jako tako :-)

aniaaa to wszystko od silnej woli zależy :-) po urodzeniu maluszka i po karmieniu piersią jak oprzesz się pokusie i wytrwasz w dukanie to sukces gwarantowany! Dukan super sprawa bardzo dużo moich znajomych go stosowało i nie miało żadne z nich efektów jo-jo :-)

Hejka ja jestem w 16 tygodniu ciąży i na razie jeszcze nie osiągnęłam wagi z przed ciaży, obecnie 56, 5, a przed ciążą 59:)ale wkrótce na pewno zacznę nadrabiac, moja koleżanka schudła w pierwszym trymestrze 5 kg, a teraz walczy już rok po urodzeniu z wagą, bo przybyło jej 10 kg.

Witam i w tym temacie :-)
jestem w 18tygodniu ciąży :-) Brzuszek wkleilam w dziale: Brzuszki :-) Jak do tej pory przytylam ok. 4-5 kg - DUZO.
Waga przed ciaza -46kg, teraz -51kg.

reklama
Do góry