Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
sylwia, widzę, że nie jestem sama, zaobserwowałam u siebie dokładnie to samo, więc chyba jest ok ;-):-)MamusiaM a wiesz, że ja też mam jakieś dziwne wrażanie, że mam mniejszy brzuszek Wyskoczył mi bardzo szybko w porównaniu do poprzedniej ciąży i spodziewałam się, że dalej będzie rósł w tak ekspresowym tempie a tu klops
Najgozej ze w pracy dosc ciasne korytarze mam i juz widze swoj szeroki tylek probujacy przepchac sie do archiwum ani przodem ani bokiem
Veritaserum świetnie to napisałaś
Kaśka, widzę, że mierzysz się bardzo precyzyjnie, ja też powinnam, ale nie chcę się stresować. Jak ważyłam się przed świętami to miałam 3 kg na plusie,ale teraz pewnie więcej, jeszcze nie wiem.To i ja sie dołączę do statystyki. 14 tydzień i 1 dni., pierwszy dzień 4-go miesiąca!!!! Ja mam dużą rożnice między brzuszkiem rano a wieczorem, rano jest 75 cm ( czyli 5 na plusie) a teraz mam 80 cm. Niepokojące jest to, że w pierszej ciąży mialam w 9-tym m-cu 84 cm..... To teraz 100 murowana... W biodrach mam 98 cm, czyli też już jakieś 4-5 na plusie. Dużo . Waga nie jest zła bo jakieś +2. Wchodze jeszcze w dwie pary swoich spodni jeansy i sztruksy, ale dziś już sobie założyłam ciążowe ( po Janku ), jakoś wygodniej.