reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

hej dziewczyny, koniec ciąży a ja tyje i to dużo bo w tydzień +2, mam nadzieję ze niedługo urodzę bo jak tak dalej pójdzie to będzie koszmar!! chociaż ogólnie przytyłam 15 kg to chyba nie jest tak źle nie?

reklama
A do mnie coraz bardziej dociera ze na palcach mozna policzyc dni do rozwiazania i ze za chwilke brzusia nie bedzie:blink:. Dlatego tez postanowilam go dzisiaj zmierzyc. Na wysokosci pepka jest 112cm, a waga 75kg, przy wadze wyjsciowej 56, czyli 19 do przodu, pieknie...:szok:

Mi został tydzień+weekend, a moja waga? ostatnio zważyłam się na innej wadze niż zwykle i zrobiłam duże oczy... w domu zwazyłam sie znów. Wynik taki sam.. a to dopiero! zaczęłam od 54, przytyłam 10 kg.. do niedawna.. a w tym 9 miesiącu przybyło mi jeszcze 6. No i mam teraz 70 kg :szok:. A myślałam ze do tej wagi nie dojdę.......

A ja nie tyje........schudlam 1 kg ktory przytylam w ciagu ostatniego miesiaca.....wiec jest tyle co wtedy, czyli +10 kg (razem 81, czyli tyle ile przy porodzie Kuby....i to mnie cieszy....bo jest tyle samo, a teraz startowalam z waga wieksza o 5 kg :-):-):-)).
Brzucho nie zmienia sie juz od jakiegos czasu...jakies 1,5 m-ca ciagle jest 112 cm....

Hmm dziewczyny zachecilyscie mnie do pomiarow- w brzuszku 103cm- i juz tak chyba zostanie, bo rozwiazanie za 5 dni, a waga 74 kg- patrzac na poczatek i koniec - 4kg do przodu, no ale wczesniej bylo przed 30 tyg- 9kg,

Malinka ev możemy podać sobie ręęe ja dziś sie zważyłam i tez 23 kg do przodu:szok::szok:
Aż boje sie pomysleć co muszę zrobić po porodzie aby wrócić do siebie.
Mój M twierdził do wczoraj że według niego nic sie nie zmieniłam ani nie zaokrągliłam sie za bardzo, tylko brzuszek mam. Ale to było do wczoraj dopóki nie wyjęlismy albumu za zdjęciami z przed ciąży, stwierdził,że jestem jeszcze raz taka jaka byłam:szok: zacząła sie śmiać i powiedział,że i tak mnie Kocha:-D
Ale nie wyobrażam sobie zostawić takiego balstu:no:

reklama
Wiecie ja tak sie troszke chwieje w wadze a to 10kg + a to 12+ zalezy od dnia a brzuchol wydaje mi sie ogromny 113cm w pepku ale zmienil ksztalt od momentu kiedy malenstwu zachcilo sie odwrocic.....teraz takiego arbuza mam wczesniej pilka do kosza polknieta......:-D

Do góry