reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZ przyrost WAGI;]

A mnie ten wątek dobija, bo przytyć jakoś nie mogę. Mam ochotę zabić każdego kto mówi: "a ty w ogóle coś przytyłaś?" ....

reklama
Nie przepadam za tym wątkiem :p
Szczególnie jak któraś prawie nie tyje a przeżywa, że za dużo utyła, no proszę Was :p

ja też nie lubię tego tematu hehe
U mnie w 30 tyg 9 kg na plusie, a jeszcze dwa mies zostały ... i to najgorsze miesiące :baffled: diabetolog mówi, że bardzo dobrze przybieram ale ta waga chyba tylko jej się podoba bo później to ja będę zrzucała, a nie ona:-p Najbardziej dołuje mnie fakt, że przed ciążą zrzuciłam na siłowni 10 kg w rok,wylewałam siódme poty, a teraz znów wracam do tego co było po pierwszej ciąży. Teraz tylko dojdę po cc do siebie i wracam spalać kilogramy :-pWiem, że tak nie powinno się pisać ale jak ktoś miał całe życie nadprogramowe kg to wie o czym piszę :-)

marciątko dołączę się do rity i chocolatequa i oddam jeszcze od siebie kilka kg :p

Marciatko a ile przytylas od poczatku?

U mnie na plusie ok. 4-5 kg(roznie, bo waze sie rano i zalezy co i o ktorej zjem dzien wczesniej na kolacje:D)

Elleni wiem o czym mowisz.
Od 1,5 roku przed ciaza regularnie cwiczylam kilka razy w tyg plus dieta. Zrzucilam 4,5 kg i osiagnelam fajna figure.
Teraz 30 tc i +10 na wadze :eek:
A dodam ze ciagle cwicze i uwazam na to co i ile jem :/ Ale ja normalnie musze sie pilnowac zeby utrzymac wage wiec co mowic teraz :/
Dzis waze 67 wiec tragedii nie ma ale tez mnie czeka wylewanie potow na silowni zeby wrocic do tego co bylo.

Bubbles u mnie też 4-5 kg rano. A już się martwiłam, że coś nie tak u mnie.

Marciątko nie jesteś sama w marnym przybieraniu, jeszcze to nadrobimy:tak:

reklama
Do góry