reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witaj i gratulacje [emoji4][emoji4]O fajny wątek, przywitam się
Mam 20 lat, w grudniu ma przyjść na świat mój maluch, płeć narazie nie określona Obecnie 15+3
Angela_Andzia
Witaj, gratulacje! [emoji4] płeć pewnie poznasz na połówkowych [emoji4]
O fajny wątek, przywitam się
Mam 20 lat, w grudniu ma przyjść na świat mój maluch, płeć narazie nie określona Obecnie 15+3
kin28
Narazie na pierwszych prenatalnych powiedziano mi "na ten moment dziewczynka", a 2 tygodnie później u mojego ginekologa "jakbym miał teraz oceniać to chlopiec" [emoji23] Więc cierpliwie czekam, kolejna wizyta 15.07, a 30.07 połówkoweWitaj, gratulacje! [emoji4] płeć pewnie poznasz na połówkowych [emoji4]
Angela_Andzia
Haha mialam to samo, dlatego napisałam o połówkowych wtedy na tym etapie ciężko jest się pomylić bo narządy są wystarczająco wytworzone
Narazie na pierwszych prenatalnych powiedziano mi "na ten moment dziewczynka", a 2 tygodnie później u mojego ginekologa "jakbym miał teraz oceniać to chlopiec" [emoji23] Więc cierpliwie czekam, kolejna wizyta 15.07, a 30.07 połówkowe
Anonimowa19
Hej dziewczyny! Mam 21 lat i jestem mamą prawie 2 letniego łobuza Nikodema [emoji3526] Czas tak szybko leci, że zanim się obejrzyjcie to już będziecie tulic swoje maluchy [emoji1]
Paulina97
Hej oj mi czas bardzo szybko leci nawet nie wiem kiedy i juz 15 tydzień [emoji4] gratuluje synka [emoji8] jak ci idzie wychowywanie?Hej dziewczyny! Mam 21 lat i jestem mamą prawie 2 letniego łobuza Nikodema [emoji3526] Czas tak szybko leci, że zanim się obejrzyjcie to już będziecie tulic swoje maluchy [emoji1]
Kaamilaaa
Masz rację, czas ucieka jak szalony [emoji6]mi ciąża przeleciała tak szybko... [emoji87] Ale jak już dziecko jest na świecie to ten czas jeszcze szybciej pędzi [emoji854]ja nie mam pojęcia kiedy minęło te 5lat odkąd mam tego szkraba mojego [emoji854]Hej dziewczyny! Mam 21 lat i jestem mamą prawie 2 letniego łobuza Nikodema [emoji3526] Czas tak szybko leci, że zanim się obejrzyjcie to już będziecie tulic swoje maluchy [emoji1]
Angela_Andzia
A jak Ci poszło wychowywanie synka w tak młodym wieku?
Masz rację, czas ucieka jak szalony [emoji6]mi ciąża przeleciała tak szybko... [emoji87] Ale jak już dziecko jest na świecie to ten czas jeszcze szybciej pędzi [emoji854]ja nie mam pojęcia kiedy minęło te 5lat odkąd mam tego szkraba mojego [emoji854]
reklama
Anonimowa19
@Paulina97 nie jest łatwo, ale jakoś dajemy radę Bunt 2 latka pełna gębą się zaczyna [emoji85]
@Kaamilaaa oj tak, niedawno zmienialam pieluchy mojemu małemu kuzynowi, a on już 9 lat ma [emoji33] Dzieci mi zaczęły dzień dobry mówić na ulicy hah [emoji28]
@Kaamilaaa oj tak, niedawno zmienialam pieluchy mojemu małemu kuzynowi, a on już 9 lat ma [emoji33] Dzieci mi zaczęły dzień dobry mówić na ulicy hah [emoji28]