reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Byliśmy wczoraj na badaniu USG u mojej ginekolog, malutka waży juz 815g, zdrowa, lekarka zauważyła powiększone serduszko,więc może jednak jest coś nie tak :/
Musimy się oszczędzać bo twardnieje mi dół brzucha, cukier po 2h wyszedł podwyższony i póki co mam ograniczyć cukier do minimum. Za tydzień mamy już wizytę w Żarach, po przeczytaniu niektórych opinii na temat lekarza mam mieszane uczucia :/ mam nadzieję,że nas potraktuje poważnie i nie będzie ściemniać. Póki co cieszymy się tym,że wszystko inne jest okej :)

reklama
Byliśmy wczoraj na badaniu USG u mojej ginekolog, malutka waży juz 815g, zdrowa, lekarka zauważyła powiększone serduszko,więc może jednak jest coś nie tak :/
Musimy się oszczędzać bo twardnieje mi dół brzucha, cukier po 2h wyszedł podwyższony i póki co mam ograniczyć cukier do minimum. Za tydzień mamy już wizytę w Żarach, po przeczytaniu niektórych opinii na temat lekarza mam mieszane uczucia :/ mam nadzieję,że nas potraktuje poważnie i nie będzie ściemniać. Póki co cieszymy się tym,że wszystko inne jest okej :)

Duża panna rośnie [emoji3526]
Co do twardnien brzucha bierzesz magnez?

Trzymam kciuki za serduszko [emoji8]

PS. Czyżbyś była z moich dawnych okolic? [emoji6] Mieszkałam jeszcze w tamtym roku niedaleko Żar [emoji6]

Dobrze że wszystko w porządku, a o serduszko się nie martw, bedzie dobrze[emoji173]
Jaka dawke magnezu przyjmujesz?

Biorę magnez Maglek B6 jedna tabletkę dziennie, we wtorek lub środę dam znać co i jak bo wizyta dopiero na 18.40 A mamy ponad 60 km w jedną stronę, nie wiadomo też ile tam będziemy. Dziękuję za słowa wsparcia dziewczyny! [emoji8]
Dobrze że wszystko w porządku, a o serduszko się nie martw, bedzie dobrze[emoji173]
Jaka dawke magnezu przyjmujesz?

reklama
Do góry