reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Angela_Andzia
Fanka BB :)
Byliśmy wczoraj na badaniu USG u mojej ginekolog, malutka waży juz 815g, zdrowa, lekarka zauważyła powiększone serduszko,więc może jednak jest coś nie tak :/
Musimy się oszczędzać bo twardnieje mi dół brzucha, cukier po 2h wyszedł podwyższony i póki co mam ograniczyć cukier do minimum. Za tydzień mamy już wizytę w Żarach, po przeczytaniu niektórych opinii na temat lekarza mam mieszane uczucia :/ mam nadzieję,że nas potraktuje poważnie i nie będzie ściemniać. Póki co cieszymy się tym,że wszystko inne jest okej
Musimy się oszczędzać bo twardnieje mi dół brzucha, cukier po 2h wyszedł podwyższony i póki co mam ograniczyć cukier do minimum. Za tydzień mamy już wizytę w Żarach, po przeczytaniu niektórych opinii na temat lekarza mam mieszane uczucia :/ mam nadzieję,że nas potraktuje poważnie i nie będzie ściemniać. Póki co cieszymy się tym,że wszystko inne jest okej
reklama
Kaamilaaa
Byliśmy wczoraj na badaniu USG u mojej ginekolog, malutka waży juz 815g, zdrowa, lekarka zauważyła powiększone serduszko,więc może jednak jest coś nie tak :/
Duża panna rośnie [emoji3526]
Co do twardnien brzucha bierzesz magnez?
Trzymam kciuki za serduszko [emoji8]
PS. Czyżbyś była z moich dawnych okolic? [emoji6] Mieszkałam jeszcze w tamtym roku niedaleko Żar [emoji6]
Angela_Andzia
Tak biorę magnez, ja nie mieszkam tam, to ode mnie około 65km, tam dostaliśmy namiary na lekarza
Duża panna rośnie [emoji3526]
Co do twardnien brzucha bierzesz magnez?
Trzymam kciuki za serduszko [emoji8]
PS. Czyżbyś była z moich dawnych okolic? [emoji6] Mieszkałam jeszcze w tamtym roku niedaleko Żar [emoji6]
Paulina97
Dobrze że wszystko w porządku, a o serduszko się nie martw, bedzie dobrze[emoji173]Byliśmy wczoraj na badaniu USG u mojej ginekolog, malutka waży juz 815g, zdrowa, lekarka zauważyła powiększone serduszko,więc może jednak jest coś nie tak :/
Jaka dawke magnezu przyjmujesz?
Kaamilaaa
Aaa rozumiem [emoji3526]Tak biorę magnez, ja nie mieszkam tam, to ode mnie około 65km, tam dostaliśmy namiary na lekarza
Kaamilaaa
@Paulina97 jak się czujesz kochana? [emoji3526]
Angela_Andzia
Biorę magnez Maglek B6 jedna tabletkę dziennie, we wtorek lub środę dam znać co i jak bo wizyta dopiero na 18.40 A mamy ponad 60 km w jedną stronę, nie wiadomo też ile tam będziemy. Dziękuję za słowa wsparcia dziewczyny! [emoji8]
Dobrze że wszystko w porządku, a o serduszko się nie martw, bedzie dobrze[emoji173]
Jaka dawke magnezu przyjmujesz?
Angela_Andzia
Jak maluszek? [emoji4]
Aaa rozumiem [emoji3526]
Paulina97
Daj znać czekamy z niecierpliwością [emoji8]Biorę magnez Maglek B6 jedna tabletkę dziennie, we wtorek lub środę dam znać co i jak bo wizyta dopiero na 18.40 A mamy ponad 60 km w jedną stronę, nie wiadomo też ile tam będziemy. Dziękuję za słowa wsparcia dziewczyny! [emoji8]
reklama
Paulina97
@Kaamilaaa właśnie co u Ciebie ? Jak znosisz pológ?