reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
reklama
Zazdroszcze, juz niedlugo sie zobaczycie z corcia [emoji179] Gratuluje! I zycze szybkiego rozwiazania[emoji847]
Dziękuję [emoji257] tobie też te ostatnie tygodnie na pewno zleca szybko i nim się obejrzysz to synek będzie z tobą [emoji6]
Fajnie macie dziewczyny[emoji4]. Ja sie modle na razie by wszystko było okej.
Wiem że się martwisz, ale zobaczysz, teraz będzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

Hej! Mam na imię Angela, 20 lat obecnie 24+4 :) w brzuchu mieszka Maja :) u nas wszystko dobrze, tylko coś z serduszkiem i jedziemy do specjalisty 9 lipca, wierzymy,że będzie wszystko okej :) mam nadzieję,że jest tu kilka młodych mam i fajnie byłoby wymienić się doświadczeniami do tej pory i porozmawiać na różne tematy :)

Hej! Mam na imię Angela, 20 lat obecnie 24+4 :) w brzuchu mieszka Maja :) u nas wszystko dobrze, tylko coś z serduszkiem i jedziemy do specjalisty 9 lipca, wierzymy,że będzie wszystko okej :) mam nadzieję,że jest tu kilka młodych mam i fajnie byłoby wymienić się doświadczeniami do tej pory i porozmawiać na różne tematy :)
Witaj i gratuluję córeczki [emoji3590][emoji3590][emoji4]
Trzymam kciuki za serduszko malutkiej [emoji110] co lekarz mówił?

Mój synek ma wadę serduszka więc rozumiem stres ale będzie dobrze [emoji854]

Ja chciałam się pochwalić że moja córcia już od prawie miesiąca na świecie [emoji3526][emoji3590]

Dziękuję bardzo [emoji4]
Mówił,że serduszko jest powiększone i mu się nie podoba, wysłał nas do specjalisty, więc wszystko dowiemy się 9 lipca
O proszę to super, gratulacje! [emoji3060] pochwal się zdjęciem;) jak ma na imię malutka? [emoji4]

Ja chciałam się pochwalić że moja córcia już od prawie miesiąca na świecie [emoji3526][emoji3590]

@Kaamilaaa opowiadaj jak ci idzie z malutka [emoji3059] jak sie czujesz? Jest grzeczna czy daje popalić?
Dziękuję bardzo [emoji4]
Mówił,że serduszko jest powiększone i mu się nie podoba, wysłał nas do specjalisty, więc wszystko dowiemy się 9 lipca
O proszę to super, gratulacje! [emoji3060] pochwal się zdjęciem;) jak ma na imię malutka? [emoji4]
Gratuluje [emoji4]kiedy lekarz stwierdził ze cos z serduszkiem jest? W ktorym tyg i na jakiej podstawie jesli moge wiedziec. U mnie leci 14 tydzień.

Na badaniu połówkowym w 23 tygodniu, robił dokładne badanie serduszka i stwierdził,że jest za duże i mu się nie podoba, wysłał nas do kardiologa bo sam nic więcej nie mógł powiedzieć. To super gratuluję [emoji4]
@Kaamilaaa opowiadaj jak ci idzie z malutka [emoji3059] jak sie czujesz? Jest grzeczna czy daje popalić? Gratuluje [emoji4]kiedy lekarz stwierdził ze cos z serduszkiem jest? W ktorym tyg i na jakiej podstawie jesli moge wiedziec. U mnie leci 14 tydzień.

reklama
Dziękuję bardzo [emoji4]
No to trzymam za was mocno kciuki [emoji854][emoji110] będzie dobrze [emoji4]

Dagmara [emoji854] ur. 3.06, 3520g 56cm [emoji3526] obecnie już 4100g [emoji3526]

Ostatnia edycja:
Do góry