reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Jak maluszek? [emoji4]
Właśnie zasypia powoli [emoji3526] dziś jest spokojna i grzeczna [emoji3526]
Wczoraj był gorszy dzień - niestety takie to macierzyństwo jest, raz jest sielanka a na drugi dzień masz ochotę zamknąć się gdzieś zdala od dzieci [emoji51] młoda wczoraj wieczorem duuuzo i długo płakała bo tak, do tego młody fochy odwalal a ja byłam niewyspana (spałam całe 2,5 godziny..) z okropnym bólem głowy tak że jak już zasneli to siedziałam i ryczalam z bezsilności [emoji51]
Mam nadzieję że niedługo oboje zasną i będę mogła trochę odpocząć [emoji854]
Dziś późno w nocy mój tz wraca więc jutro będzie łatwiej [emoji3526]

reklama
@Kaamilaaa właśnie co u Ciebie ? Jak znosisz pológ?
Ja się czuję bardzo dobrze [emoji854] w sumie to się doczekać wizyty kontrolnej u gina nie mogę [emoji12] no i w sumie nie czuję się jakbym niedawno rodziła [emoji41] tylko mała na rękach mi o tym przypomina [emoji7]
Jedyne co mi ostatnio dokucza to okropne bóle głowy ale już chyba znalazłam przyczynę.

A u ciebie jak? Brzuszek już rośnie? [emoji3526]

Ja się czuję bardzo dobrze [emoji854] w sumie to się doczekać wizyty kontrolnej u gina nie mogę [emoji12] no i w sumie nie czuję się jakbym niedawno rodziła [emoji41] tylko mała na rękach mi o tym przypomina [emoji7]
Jedyne co mi ostatnio dokucza to okropne bóle głowy ale już chyba znalazłam przyczynę.

A u ciebie jak? Brzuszek już rośnie? [emoji3526]
Mam nadzieję ze tak tez połog zniose [emoji3526] rosnie bardzo powoli jak stoje to widac ale jak sie położę to mam płaski [emoji2368]dzisiaj u mnie 15+4. Wizyte mam 15.07.

Nas też to niedługo czeka :D mam nadzieję,że szybciutko zasną i będziesz mogła odpocząć [emoji4] super,że dobrze się czujesz po ciąży i oby tak pozostało[emoji4]
Właśnie zasypia powoli [emoji3526] dziś jest spokojna i grzeczna [emoji3526]
Wczoraj był gorszy dzień - niestety takie to macierzyństwo jest, raz jest sielanka a na drugi dzień masz ochotę zamknąć się gdzieś zdala od dzieci [emoji51] młoda wczoraj wieczorem duuuzo i długo płakała bo tak, do tego młody fochy odwalal a ja byłam niewyspana (spałam całe 2,5 godziny..) z okropnym bólem głowy tak że jak już zasneli to siedziałam i ryczalam z bezsilności [emoji51]
Mam nadzieję że niedługo oboje zasną i będę mogła trochę odpocząć [emoji854]
Dziś późno w nocy mój tz wraca więc jutro będzie łatwiej [emoji3526]

Pamiętam jak ja szukałam brzucha i martwiłam się,że może jest coś nie tak,że to nie ma,a później z dnia na dzień wystrzelił jak na drożdżach [emoji28] no to koniecznie zdaj relacje z wizyty [emoji4] ja w szoku jestem bo już mam bliżej na porodówkę niż dalej,a czuje się jakbym dopiero co o ciąży się dowiedziała haha
Mam nadzieję ze tak tez połog zniose [emoji3526] rosnie bardzo powoli jak stoje to widac ale jak sie położę to mam płaski [emoji2368]dzisiaj u mnie 15+4. Wizyte mam 15.07.

Pamiętam jak ja szukałam brzucha i martwiłam się,że może jest coś nie tak,że to nie ma,a później z dnia na dzień wystrzelił jak na drożdżach [emoji28] no to koniecznie zdaj relacje z wizyty [emoji4] ja w szoku jestem bo już mam bliżej na porodówkę niż dalej,a czuje się jakbym dopiero co o ciąży się dowiedziała haha
Ale to prawda szybko ten czas leci. Nie dziwie ci sie bo ja pamietam jak test robilam [emoji23]oczywiście dam znac. Kiedy wyszedł ci brzuch ? I kiedy poczułas pierwsze ruchy??

No to kciuki za wizytę [emoji3526][emoji110]
My 15.07 mamy usg bioderek [emoji854]
Nas też to niedługo czeka :D mam nadzieję,że szybciutko zasną i będziesz mogła odpocząć [emoji4] super,że dobrze się czujesz po ciąży i oby tak pozostało[emoji4]
Dzięki [emoji3526] wreszcie śpią więc i ja się chyba kładę bo pewnie o północy pobudka [emoji12]
Brzuszek taki widoczniejszy około 18 tygodnia, a pierwsze ruchy poczułam około 16 tygodnia :)
Pokaż ten swój brzusio [emoji3526][emoji7]

Pochwalę się jaka miłość między rodzeństwem [emoji3590]

I mina Dagi na wieść że ma iść spać [emoji12][emoji1787]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry