reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
A coś nie tak z bioderkami czy to jest rutynowa kontrola?
No to leć i korzystaj z tego,że śpią [emoji4]
Jutro się pochwalę brzuszkiem jak zrobie zdjęcie [emoji4] słodziaki oby cały czas tak było [emoji28] cudowni [emoji3059]
No to kciuki za wizytę [emoji3526][emoji110]
My 15.07 mamy usg bioderek [emoji854]Dzięki [emoji3526] wreszcie śpią więc i ja się chyba kładę bo pewnie o północy pobudka [emoji12]Pokaż ten swój brzusio [emoji3526][emoji7]

Pochwalę się jaka miłość między rodzeństwem [emoji3590]

I mina Dagi na wieść że ma iść spać [emoji12][emoji1787]Zobacz załącznik 994315Zobacz załącznik 994316

reklama
A coś nie tak z bioderkami czy to jest rutynowa kontrola?
No to leć i korzystaj z tego,że śpią [emoji4]
Jutro się pochwalę brzuszkiem jak zrobie zdjęcie [emoji4] słodziaki oby cały czas tak było [emoji28] cudowni [emoji3059]
Takie zalecenia, wszystkie dzieci przy wyjściu ze szpitala powinny dostawać na wypisie info ze trzeba to zrobić [emoji6] taka kontrola powinna być między 4-6tyg życia dziecka (dlatego uważam że jeśli ma być robione na nfz to powinno się dziecko zapisywać już na długo przed urodzeniem [emoji85] dzwoniłam ostatnio do przychodni przyszpitalnej to terminy na wrzesień [emoji57] więc musimy prywatnie iść )
Przy młodym nikt mi o tym nawet słowem nie wspomniał a to już ponoć od lat funkcjonuje że każde dziecko powinno mieć [emoji849]

No to dobrze,że piszesz bo różnie z nic o tym nie wiedziałam, co prawda to będzie moje pierwsze dziecko,ale dobrze być doinformowanym :) no to mam nadzieję,że wszystko będzie super [emoji4]
Takie zalecenia, wszystkie dzieci przy wyjściu ze szpitala powinny dostawać na wypisie info ze trzeba to zrobić [emoji6] taka kontrola powinna być między 4-6tyg życia dziecka (dlatego uważam że jeśli ma być robione na nfz to powinno się dziecko zapisywać już na długo przed urodzeniem [emoji85] dzwoniłam ostatnio do przychodni przyszpitalnej to terminy na wrzesień [emoji57] więc musimy prywatnie iść )
Przy młodym nikt mi o tym nawet słowem nie wspomniał a to już ponoć od lat funkcjonuje że każde dziecko powinno mieć [emoji849]

No to dobrze,że piszesz bo różnie z nic o tym nie wiedziałam, co prawda to będzie moje pierwsze dziecko,ale dobrze być doinformowanym :) no to mam nadzieję,że wszystko będzie super [emoji4]
Proszę [emoji6] zawsze chętnie coś podpowiem jeśli tylko potrafię [emoji6] sama o tym usg tak na prawdę dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam się interesować staraniami i zaczęłam przygodę z forum[emoji57]

Jasne, pewnie nie raz zadam tutaj pytanie, na grupie w której jestem są starsze dziewczyny i też lubię czytać czy się ich radzić. Zazwyczaj mają więcej niż jedno dziecko,więc wiem że mają doświadczenie:))
Proszę [emoji6] zawsze chętnie coś podpowiem jeśli tylko potrafię [emoji6] sama o tym usg tak na prawdę dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam się interesować staraniami i zaczęłam przygodę z forum[emoji57]

Jasne, pewnie nie raz zadam tutaj pytanie, na grupie w której jestem są starsze dziewczyny i też lubię czytać czy się ich radzić. Zazwyczaj mają więcej niż jedno dziecko,więc wiem że mają doświadczenie:))
Dokładnie takie grupy z terminami na dany miesiąc to świetna sprawa [emoji3526] ja żałuję że w pierwszej ciazy nie miałam pojęcia o tym forum, mogło by mi być o wiele łatwiej mając wsparcie [emoji854]

Oj tak, gdyby nie te grupy byłoby mi ciężko, a tak jest znacznie lepiej [emoji4] A też dowiedziałam się o niej przez przypadek
Dokładnie takie grupy z terminami na dany miesiąc to świetna sprawa [emoji3526] ja żałuję że w pierwszej ciazy nie miałam pojęcia o tym forum, mogło by mi być o wiele łatwiej mając wsparcie [emoji854]

Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...
Ja jestem już starsza ale urodzilam w wieku 17 lat pierwsze ☺pozdrawiam

Hej dziewczyny. Pozdrawiam was serdecznie. Ja byłam nastoletnią mamą a dziś mam prawie piętnasto letniego syna i półtora roczna córkę. Sama niedługo skończę 32 lata. Niczego nie żałuje mimo że chwilami bywało ciężko a w tych czasach których ja urodziłam mamy przed 18 były nie do pomyślenia. Zmieniłam poglad rodziny i znajomych na macierzyństwo[emoji12]
Noo dokladnie! Kiedys bylo to uważane za nie szanowanie sie moj Dorian ma 18 lat Julia 13 i maly /mala X 4 tyg.i dwa dni..nie ma.dla Nas kobiet rzeczy nie możliwych☺☺☺

reklama
Ja jestem Paula, w kwietniu skończę 20 lat i już planuje dzidziusia :)
Ja wolę mieć dzieci będąc jeszcze młoda. Nie jestem typiarą, która musi się wyszaleć w klubach/ na imprezach. Ja jestem typem dziewczyny rodzinnej.
Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku dołączę do tytułu bycia mamą :)
Jak moj lekarz mawial 16 i 19 dzień cyklu najlepszy na staranie sie o dzidzie☺☺☺trzymam kciuki!

Do góry