reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Witaj i gratuluję [emoji5]️Noo dokladnie! Kiedys bylo to uważane za nie szanowanie sie moj Dorian ma 18 lat Julia 13 i maly /mala X 4 tyg.i dwa dni..nie ma.dla Nas kobiet rzeczy nie możliwych[emoji5][emoji5][emoji5]
Jak się czujesz?
Co tam dziewczynki u was? [emoji854]
reklama
Patrycja35
Czuje sie sennie i caly czas glodnaale narazie jest ok..dziekuje....pozdrawiam!Witaj i gratuluję [emoji5]️
Jak się czujesz?
Co tam dziewczynki u was? [emoji854]
kin28
Dłuży mi się do wizyty bardzo, a jeszcze 9 dni :/ Chciałabym znać już płeć, tyle grudnióweczek zna, a my dalej w kropce. Liczę że znowu będzie chłopiec, jak na ostatniej wizycie, to może do połówkowych tak zostanie
Dzisiaj mignęło mi na insta imię Jerzy i jejku, zakochałam się. Pewnie nie przejdzie, ale piękne oryginalne imię, znam tylko jednego Jerzego w sędziwym już wieku.
W ogóle pochwalę się moim maluchem z ostatniej, czerwcowej wizyty
Dzisiaj mignęło mi na insta imię Jerzy i jejku, zakochałam się. Pewnie nie przejdzie, ale piękne oryginalne imię, znam tylko jednego Jerzego w sędziwym już wieku.
W ogóle pochwalę się moim maluchem z ostatniej, czerwcowej wizyty
Angela_Andzia
Kochana to tylko 9 dni, wiem jak to jest bo sama troszkę tak miałam, tylko ja od razu wiedziałam,że będzie córka też widziałam dziś na instagramie Jerzyka, fajne imię [emoji4] A dzidziuś slodziutkie, daj znać jak będziesz po wizycie [emoji110]
Dłuży mi się do wizyty bardzo, a jeszcze 9 dni :/ Chciałabym znać już płeć, tyle grudnióweczek zna, a my dalej w kropce. Liczę że znowu będzie chłopiec, jak na ostatniej wizycie, to może do połówkowych tak zostanie
W ogóle pochwalę się moim maluchem z ostatniej, czerwcowej wizyty Zobacz załącznik 995013
Kaamilaaa
Ale super fotka [emoji7]Dłuży mi się do wizyty bardzo, a jeszcze 9 dni :/ Chciałabym znać już płeć, tyle grudnióweczek zna, a my dalej w kropce. Liczę że znowu będzie chłopiec, jak na ostatniej wizycie, to może do połówkowych tak zostanie
W ogóle pochwalę się moim maluchem z ostatniej, czerwcowej wizyty Zobacz załącznik 995013
Tęsknię już za zdjęciami z brzuszka [emoji3590]
Paulina97
Witam dziewczyny co tam u Was.???Ostatnio mialam bardzo duzo pracy ale od dzisiaj bede miala juz czas dla siebie -do porodu zostaje w domu za tydzień wizyta już się doczekać nie mogę zobaczyc mojego synka! [emoji173][emoji170] Waga dalej 0,3 na minusie ale pewnie zaraz w gore pójdzie. (Dzisiaj u Nas 16+1)
Kaamilaaa
Ooo super, to odpoczywaj teraz [emoji4]Witam dziewczyny co tam u Was.???Ostatnio mialam bardzo duzo pracy ale od dzisiaj bede miala juz czas dla siebie -do porodu zostaje w domu za tydzień wizyta już się doczekać nie mogę zobaczyc mojego synka! [emoji173][emoji170] Waga dalej 0,3 na minusie ale pewnie zaraz w gore pójdzie. (Dzisiaj u Nas 16+1)
A czas do wizyty na pewno się ciągnie niesamowicie więc nie dziwię się że nie możesz się doczekać, miałam tak samo [emoji28]
Paulina97
Jak u Ciebie? Mała w nocy ładnie spi czy daje popalić? [emoji3526]Ooo super, to odpoczywaj teraz [emoji4]
A czas do wizyty na pewno się ciągnie niesamowicie więc nie dziwię się że nie możesz się doczekać, miałam tak samo [emoji28]
Kaamilaaa
Zależy od nocy [emoji3526] raz wstaje co 2h a raz co 4h ale zazwyczaj tylko zje i zasypia więc jest dobrze [emoji41]Jak u Ciebie? Mała w nocy ładnie spi czy daje popalić? [emoji3526]
reklama
Angela_Andzia
Hej dziewczyny, wracam z echa
Dziecko ma chore serduszko, poród w Łodzi i jeśli przeżyje to operacja po porodzie..
Jestem załamana;((
Dziecko ma chore serduszko, poród w Łodzi i jeśli przeżyje to operacja po porodzie..
Jestem załamana;((