reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

reklama
Boże mnie tak czasem R. wyprowadza z równowagi, że wrrrrrrrr :wściekła/y: .
Siedzi w domu u mamusi cały czas jak jestem w pracy i nic nie robi. Jak go proszę żeby posprzątał to zostawia Oskara pod mamy opieką i idzie do domu. Po czym jak wracam do domu i co widzę - łóżko zrobione i wszystko powyniesione do kuchni. Tyle - przez przykładowo 1,5 h.
Cholera może człowieka trafić !!!!!!!!
Wkrótce wyjeżdża do pracy na 3 miesiące i jest mi smutno na samą myśl o tym, ale z drugiej strony nawet się cieszę - bo jak pisała kjujik wiem, że bardziej się do siebie zbliżymy dzięki temu.
Wczoraj jak oglądałam Magdę M. to mi strasznie smutno było jak pomyślałam, ze za niedługo też tak będę prawie sama w domu.......

nie chce zapeszac ale lada dzien
dzis podpisali umowe na nowy domek ponoc piwkny z ogrodkiem i jutro rano maja sie przenosic wiec kwestia kupienia biletu i spakowania sie bo tu juz prawie wszystko pozałatwiałam
jak juz zarezerwuje bilet to sie pochwale kiedy uciekam

wlasnie napisal mi sms ze juz dzis sie przenosza na ten domek nowy
a lece samolotem autobusem tyle godzin z mała sama nie wyobrazam sobie
emcia ty rodzilas za granicą nie wiem czy potrzebuje przetlumaczony na ang akt urodzenia małej i karte szczepien to wystarczy ksiazeczka ktora mam czy cos od lekarza mam wybierac?

reklama
wlasnie napisal mi sms ze juz dzis sie przenosza na ten domek nowy
a lece samolotem autobusem tyle godzin z mała sama nie wyobrazam sobie
emcia ty rodzilas za granicą nie wiem czy potrzebuje przetlumaczony na ang akt urodzenia małej i karte szczepien to wystarczy ksiazeczka ktora mam czy cos od lekarza mam wybierac?

Wystarczy na pewno!! tam i tak do lekarzy sie chodzi tylko prywatnie i trzeba za to placic! Tanie bilety sa na Centralwings, jak kupujesz przez internet!!:tak:

Do góry