reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

benita nic tak nie poprwia samopoczucia jak udane zakupy :)
wiadomo, że to problemów nie rozwiązuje ale jakie przyjemne jest..

reklama
mój mąż też cierpi na zaawansowaną głuchotę jak wyliczam mu jakie mam ale do niego, jednak jedno muszę mu przyznac , rekompensuje mi to spełniając w zasadzie wszystkie moje zachcianki , więc teraz gadam mu od czasu do czasu żeby nie wyjść z wprawy ale spektakularnych zmian w zachowaniou nie oczekuję i dzięki temu jestem spokojniejsza i ogólnie bardziej zadowolona

mój mędzi, że jest do obrobienia 200 zdjęć ze śłubu i że trza uczcić 13 m-cy po ślubie - idę więc do swoich nie bb-owych obowiązków ;D

Wczoraj było naprawdę rewelacyjnie. Spędziliśmy razem praktycznie cały dzień - ja się nie wqrzałam i nie przejmowałam i lepiej się czułam niż wtedy jak się cały dzień boczyłam o wcześniejszy wieczór. Narazie jest dobzre, ale nie wiem co zrobię jeśli jeszcze kiedyś zrobi tak, ze wyjdzie na kilka godzin i wróci podpity. Kocham Go i nie zostawię go. Nawet o tym nie myślę, ale chcę zeby się zmienił....

Bartek dzis wyszedl na spacer z Majka,wiec mam troche wolnej chwili zeby poczytac co tu pisalyscie.W sumie nalezaloby sie domem zajac ,ale chyba oleje- po ostatnich ciezkich dniach chyba tez mam prawo troche odpoczac i zajac sie czyms przyjemnym. ;) :)

mamo boo roxzumiem cie doskonale moj maz tez tylko czeka na jakas okazje zeby wydostac sie z domu i wrocic nie task jak trzeba a ja siedze z mala sama
a jeszcze do tego jak pisalam juz w samopoczuciu odezwal sie moja dawna bardzo dawna milosc w przyjacielskich zamiarach ale wszystki sie komplikuje :mad:

reklama
Kasiula jeśli mogę Ci coś poradzić - to trzymaj się z dala od byłego ;) A jeśli nie z dala to na dystans ;) Sama wiem jak taka sprawa może wiele popsuć w związku. A pzryjaźń ? Ja nie wierzę w przyjaźń damsko - męską.

Do góry