reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

czy ktoś zna sposob jak nakłonic ukochanego do rzucenia palenia???
widze w nim iskierke checi
dogryzam mu ze takimi osmrodzialymi paluchami nie bedzie dotykal dzidzi
ale to dla niego trudne chyba jak dla kazdego palacza
nie wiem co robic chcialabym jakos mu pomoc

reklama
To raczej nie jest bardzo zdrowy sposob, ale ja mojego tate odzwyczailam cukierkami. :). Palil ponad 30 lat, prosby nie pomagaly. Zaczelam kupowac mu cukierki i prosilam zeby zjadl cukierka zamiast wypalil papierosa - to byly landrynki. :). Udalo sie nie pali juz ponad 15 lat. Mysle ze poprostu zajmowal usta czyms innym. Jest jeszcze ryzyko na duze przybranie wagi... U mnie sie obeszlo bez tego.

Ze mna to sie nic nie dzialo, tylko kompuretek mi zwariowal i nie moglam sie zalogowac. Nadal mam problem z pisaniem, wiec jak napisye y bledami cyzli yamiast z yamiesycye y i odwronie to mi to wzbacycie. ;D. Przetlumacze - wiec jak napisze z bledami czyli y zamiast z i odwrotnie to mi to wzbaczcie.
Dzis Jacus wyjechal ze swoim tata na dwa tygodnie w gory i mialam czas zeby pokombinowac i jakos sie do Was dostac. - Polskiej czcionki tez nie mam.

stwierdzam ze moj tomek kocha bardziej auto niz mnie :( nakrzyczal na mnie i to jak :( a ja tylko w drodze so miasta zarzygalam siebie i samochod :( ale to nie moja wina to te dziury i dzidzia :(

oj nie smuć sie
ja też miałam dziś w nocy taki wypadek
a mój ukochany bez slowa sprzatał kiedy ja sie dalej meczylam na kibelku
bylam w szoku bo zawsze marudzi ze kupki dzieci smierdza itp
a to tez nie bylo nic przyjemnego
ale wykazał sie duza odwagą ::)

Dostałam jedno starsze body z małą dziurką. A ponieważ nienawidzę szycia, mój mężuś wziął się za cerowanie... Zuch chłopak!

reklama
będzie wojna wieczorem i to ostra. prosiłam - kup grube worki do pakowania ciuchów. kupił zwykłe na śmieci. niech on sie sam w nie teraz pakuje. :mad: :mad: :mad:

Do góry